Logitech julkisti MX Ink -stylus-kynän Metan Quest-virtuaalilaseille

Logitech MX Ink on ensimmäinen kolmannen osapuolen kosketuskynä Metan Quest-virtuaalilaitteille.

Uutuus tukee sekä nykyisiä että ”tulevia” laitteita.

MX Ink on Logitechin kosketuskynä, joka on suunnattu etenkin luovan työn tekijöille. Kynä tukee Metan virtuaalitodellisuuslaseja ollen yhteensopiva sekä Quest 2:n että Quest 3:n kanssa. Sen luvataan olevan yhtä tarkka kuin Quest-laitteiden omat ohjaimet ja tarkkailevan sekä liikettä että muun muassa painalluksen voimakkuutta.

Logitech MX Ink ja latausalusta.

Kosketuskynää voi käyttää millä hyvänsä pinnalla, vaikka saatavilla on myös eritoten valmistettu lisävarustematto, Logitech kertoo. MX Inkin ja Quest-ohjainten välillä voi lisäksi vaihdella saumattomasti.

USB-CErillisellä, USB-C-liitännällä varustellulla latausalustalla ladattava MX Ink on myös käyttäjien mukautettavissa. Esimerkiksi napautuseleitä on helppo säätää Quest-laitteiden kautta, Logitech kuvailee.

Myös erillisen Inkwell-kirjoitusalustan voi halutessaan hankkia.

Erilaisia käyttötarkoituksia varten MX Ink tarjoaa kaksi kirjoituspäätä: yhden laajoja raameja, toisen hienostuneempaa työskentelyä varten. Logitechin mukaan kosketuskynä on suunniteltu siten, että se on yhteensopiva myös ”tulevien Quest-laitteiden kanssa”.

Logitech MX Ink julkaistaan syyskuun loppupuolella 130 Yhdysvaltain dollarin suositushintaan. Kynän ja Inkwell-kirjoitusalustan sisältävä paketti puolestaan maksaa 170 dollaria, mutta eurohintoja ei toistaiseksi ole kerrottu.