Kolme uutta Amazfit-älykelloa julki: Bip 3, Bip 3 Pro ja GTR 3 Pro Limited Edition

Amazfit-älykellojen mallisto on päivittynyt kolmella uutuudella.

Amazfit Bip 3, Bip 3 Pro ja GTR 3 Pro Limited Edition ovat kaikki älykelloja pitkällä käyttöajalla.

Amazfit Bip 3 ja Bip 3 Pro

Amazfit Bip 3 ja sisarmalli Bip 3 Pro ovat helppokäyttöisiä älykelloja kookkaalla 1,69-tuumaisella TFT-värinäytöllä, jonka tarkkuus on 280 x 240 pikseliä. Kaksikko on teknisesti ja rakenteellisesti yhteneväinen lukuun ottamatta neljää satelliittijärjestelmää tukevaa GPS-paikannusta, joka on saatavilla vain Bip 3 Prossa.

Bip 3 Pro kykenee täten tallentamaan käyttäjän sijainnin vaikkapa juoksulenkillä myös ilman älypuhelinta, mikä ei ole mahdollista Bip 3:lla. Kelloissa on kuitenkin molemmissa yli 60 erilaista harjoitetta tukeva treenitila sekä BioTracker 2 -sensori, joka mittaa sykettä vuorokauden ympäri.

Kelloissa on lisäksi stressinseuranta sekä veren happisaturaation (SpO2) mittaus, minkä ohella ne seuraavat unen laatua erotellen syvän ja kevyen unen, REM-unen ja lyhyet päivänokoset. Samalla Bip 3 ja Bip 3 Pro tarkkailevat hengityksen laatua.

Amazfit Bip 3:n ja Bip 3 Pron ominaisuuksia.

Kaksikossa on Bluetooth 5.0 -yhteys, jolla kellot yhdistyvät Android- tai iOS-älypuhelimiin vähintään Android 7- tai iOS 12 -tasoisella ohjelmistolla. Kellot tukevat myös älypuhelimen ilmoituksia, näyttävät säätietoja ja vaikkapa sähköpostien esikatseluita.

Amazfit Bip 3 Prossa on myös sisäänrakennettu GPS.

Bip 3 ja Bip 3 Pro painavat ilman ranneketta 33 grammaa, ja mitat ovat 44,12 × 36,49 × 9,65 millimetriä. Kelloissa on 5ATM-luokituksen mukainen vesitiiviys ja jopa 14 vuorokauden käyttöaika. Myös raskaassa käytössä ne kestävät yhdellä latauksella seitsemän vuorokautta.

Amazfit Bip 3:n ja Amazfit Bip 3 Pron myynti alkaa lähiaikoina 59,90 ja 69,90 euron suositushintaan. Tarkat saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin, ja lisätietoja sekä Bip 3:sta että Bip 3 Prosta on saatavilla Amazfitin verkkosivuilta.

Amazfit GTR 3 Pro Limited Edition

Amazfit GTR 3 Pro Limited Editionin näyttö on tasainen.

Amazfit-mallistoon esiteltiin Bip 3 -uutuuksien rinnalla myös Amazfit GTR 3 Pro Limited Edition, joka on hienoisesti muokattu versio jo aiemmin nähdystä Amazfit GTR 3 Prosta. Teknisesti erikoisversio on sisarmallinsa tasolla, mutta sen näyttö on hieman kaartuvan sijaan täysin tasainen.

Alumiinirunkoisessa älykellossa on 1,45-tuumaisella AMOLED-näytöllä. Kellossa on myös suomeksi käytettävissä oleva Zepp OS -käyttöjärjestelmä, monipuolisesti toimintoja terveyden ja elintoimintojen seurantaan sekä pitkä, jopa 12 vuorokauden käyttöaika.

Amazfit GTR 3 Pro Limited Editionin ominaisuuksia.

Kellossa on 150 erilaista urheilumuotoa, ja se mittaa muun muassa sykettä, unta, veren happitasapainoa ja hengitystä. Myös älypuhelimen ilmoituksia GTR 3 Pro Limited Edition tukee.

Aivan uutena toimintona Zepp OS sisältää niin sanotun yhden kosketuksen mittauksen, joka 45 sekunnissa suorittaa samalla hetkellä kaikki mittaukset, joihin GTR 3 Pro Limited Edition kykenee.

Älykello tukee Bluetooth 5.1 -yhteyksiä, Wi-Fiä, GPS:ää ja Bluetooth-puheluita, mutta mobiiliverkkoyhteyksiä sillä ei voi käyttää. Kyse on kuitenkin täysiverisestä älykellosta sovelluskauppoineen, Spotify-tukineen ja kymmenine kellotauluineen.

Amazfit GTR 3 Pro Limited Edition on nyt saatavilla Amazfitin verkkokaupasta. Kello on artikkelin julkaisuhetkellä saatavilla 229,99 euron erikoishintaan.