Klipschiltä täyslangattomat McLaren-kuulokkeet

Äänentoistolaitteistaan tunnettu tunnettu Klipsch on julkistanut täyslangattomat nappikuulokkeet yhteistyössä McLarenin kanssa. Kuulokkeet yhdistävät legendaarisen autonvalmistajan designin ja laadukkaan äänentoiston, Klipsch lupailee.

Klipschin täyslangattomat T5 II True Wireless Sport McLaren -kuulokkeet tarjoavat valmistajansa mukaan luokkansa parhaan akustisen äänenlaadun. Kuulokkeet on suojattu vedeltä ja kosteudelta IP67-luokituksen mukaisesti, ja ne tarjoavat kahdeksan tunnin käyttöajan, joka pitenee 32 tuntiin latauskotelon ansiosta. Mukana on myös automaattinen kosteutta poistava järjestelmä.

Kuulokkeet ladataan USB-C-liitännällä tai langattomasti mukana toimitettavalla latausalustalla. Mukana on kuusi paria Klipschin korvasovitteita, minkä lisäksi jokaisen kuulokeparin mukana toimitetaan metallinen autenttisuustodistus.

Kuulokkeissa on McLarenin F1-autoistakin tuttua Papaya Orange -oranssiväriä McLaren-henkeä huokumassa. Kuulokkeiden pinnoite on lisäksi käsitelty muistuttamaan ulkoisesti hiilikuitua.

T5 II True Wireless Sport McLaren -kuulokkeissa on neljä mikrofonia, jotka tarjoavat Klipschin mukaan myös miellyttävän puhelukokemuksen ja selkeän äänen molempiin suuntiin.

T5 II True Wireless Sport McLaren -kuulokkeet ovat nyt ennakkotilattavissa Klipschin verkkosivujen kautta. Kuulokkeet latauskoteloineen ja langattomine lalausalustoineen maksavat 299 euroa.

Klipsch T5 II True Wireless Sport -kuulokkeet.
Klipsch T5 II True Wireless Sport -kuulokkeet.

Klipsch julkisti samalla T5 II True Wireless sport -kuulokkeet, jotka ovat ominaisuuksiltaan yhteneväiset McLaren-kuulokkeiden kanssa, mutta eivät sisällä McLaren-brändäystä tai langatonta latausalustaa. Kuulokkeiden hinta on 249 euroa, ja ne ovat nyt ennakkotilattavissa.

Klipsch T5 II True Wireless -kuulokkeet.
Klipsch T5 II True Wireless -kuulokkeet.

Lisäksi Klipsch esitteli T5 II True Wireless -kuulokkeet, jotka tarjoavat samat ominaisuudet, mutta eivät muotoilunsa vuoksi sovellu urheiluun yhtä hyvin kuin Sport-versiot. T5 II True Wireless -kuulokkeet maksavat 219 euroa, ja myös ne ovat nyt ennakkotilattavissa.