Klassisesti muotoiltu Honor Watch GS 3 -älykello julki Kiinassa

Honor julkisti tänään Kiinassa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa Magic V:n lisäksi myös uuden Honor Watch GS 3 -älykellon.

Ensi kerran virallisissa kuvissa Honor Watch GS 3 nähtiin jo elokuussa, mutta kellon täyttä julkistusta saatiin odottaa tähän asti.

Honor Watch GS 3 on muotoilultaan varsin solakka ja klassisen tyylikäs pyöreällä kellotaulullaan. Kellossa on oikealla sivulla kaksi painiketta. Erilaisia värivaihtoehtoja on nähty kolme: hopea sinisellä nahkarannekkeella, musta urheilurannekkeella sekä kulta ruskealla nahkarannekkeella. Rungossa on käytetty ruostumatonta terästä (316L).

Honor Watch GS 3:n pyöreän AMOLED-näytön koko on 1,43 tuumaa ja pikselitiheys 326 pikseliä tuumaa kohti 466×466 pikselin tarkkuudella. Näytön kirkkaus yltää huipussaan jopa 1 000 nitiin.

Honor Watch GS 3 on varustettu edistyneellä optisella kahdeksankanavaisella sykemittarilla. Yhdessä tekoälyalgoritmin kanssa kellon pitäisi pystyä mittaamaan sydämen sykettä aiempaa nopeammin ja tarkemmin. Honorin mukaan mittaustarkkuus on jopa yli 97 prosenttia.

Honor Watch GS 3 eri tyyliversioina.
Honor Watch GS 3 eri tyyliversioina.

Muihin ominaisuuksiin Honor Watch GS 3:ssa kuuluvat jatkuva veren happipitoisuuden mittaus sekä totutun kattavat aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurantatoiminnot, mukaan lukien unen seuranta. Erilaisia tuettuja harjoitustiloja on yli 100 kappaletta, ja kuuden osalta Honor Watch GS 3 tukee myös automaattista harjoituksen aloituksen tunnistamista.

Kellossa on tyypilliset kiihtyvyys-, gyroskooppi-, magnetometri- ja barometrianturit sekä valoisuuden tunnistin. GPS-satelliittipaikannuksen osalta Honor Watch GS 3:ssa on tuki kahdelle taajuudella, mikä parantaa sekä paikannuksen tarkkuutta että nopeutta.

Honor Watch GS 3:ssa on myös kaiutin ja mikrofoni, jotka mahdollistavat kellon käytön puheluihin yhdessä paritetun älypuhelimen kanssa. Ominaisuuksiin kuuluu myös NFC-lähiyhteys, joka tuo kelloon lähimaksamisvalmiuden yhteensopivien palvelujen kanssa.

RAM-käyttömuistia on 32 megatavua ja tallennusmuistia 4 gigatavua.

Honor Watch GS 3 latauksessa.
Honor Watch GS 3 latauksessa.

Honor Watch GS 3:n akunkesto tyypillisessä käytössä yltää 14 vuorokauteen. GPS-paikannus käytössä akunkesto on 30 tuntia. Laturi kiinnittyy kelloon magneetin avulla, ja jo 5 minuutin latauksella luvataan riittävästi käyttöaikaa yhdeksi päiväksi.

Kelloa voi käyttää joko Android-laitteen (Android 6.0 tai uudempi) tai iPhonen (iOS 9.0 tai uudempi) kanssa paritettuna. Yhteys puhelimeen hoituu Bluetooth 5.0 -yhteydellä.

Painoa Honor Watch GS 3:lla on vain 44 grammaa ilman ranneketta. Kellon mitat ovat 45,9 x 45,9 x 10,5 millimetriä. Rakenne on vedenpitävä 5ATM-luokitellusti 50 metriin asti.

Honor Watch GS 3:n hinnat Kiinassa ovat 1 299 juania eli noin 180 euroa (musta väriversio nahkarannekkeella) ja 1 499 juania eli noin 210 euroa (hopea/sininen ja kultainen/ruskea väriversio nahkarannekkeella).

Honor Watch GS 3:n laajemmasta saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

Honor Watch GS 3 eri väreissä.
Honor Watch GS 3 eri väreissä.
Honor Watch GS 3, hopea värivaihtoehto sinisellä nahkarannekkeella.
Honor Watch GS 3, hopea värivaihtoehto sinisellä nahkarannekkeella.
Honor Watch GS 3, kultainen värivaihtoehto ruskealla nahkarannekkeella.
Honor Watch GS 3, kultainen värivaihtoehto ruskealla nahkarannekkeella.
Honor Watch GS 3, musta värivaihtoehto mustalla urheilurannekkella.
Honor Watch GS 3, musta värivaihtoehto mustalla urheilurannekkella.