JBL julkisti uuden Flip 6 -Bluetooth-kaiuttimen ja täyslangattomia nappikuulokkeita

JBL on esitellyt runsaasti uusia laitteita äänentoistoon.

JBL Flip 6 -kaiutin ja täyslangattomat JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet ovat runsaslukuisen uutuusjoukon keihäänkärkiä.

JBL Flip 6 -kaiutin jatkaa helppokäyttöisten, keveiden ja mukana kuljetettavien kaiutinten sarjaa. Kaiuttimella on IP67-luokiteltu vesi- ja pölytiiviys, 12 tunnin käyttöaika, Bluetooth 5.1 -yhteydet ja JBL:n PartyBoost-toiminto, jolla monta kaiutinta saa yhdistettyä samaa musiikkia soittamaan.

Värivaihtoehtoja on runsain mitoin.

Flip 6 toistaa valmistajansa mukaan kaikentaajuiset äänet kirkkaan eläväisesti. Kaiutin sisältää kaksoispassiivielementin matalille äänille ja erillisen diskanttielementin korkeammille taajuuksille, ja värivalikoimakin on laaja pirteine vaihtoehtoineen.

JBL Flip 6 julkaistaan marraskuussa 2021, ja suositushinta kaiutinvalmistajan verkkokaupassa on 139 euroa.

Täyslangattomat JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet puolestaan tarjoavat kuudella mikrofonilla toteutetun taustameluvaimennuksen ja ympäristön äänimaailmaan mukautuvan Smart Ambient -kuuntelutilan. Kuulokkeet ovat IP68-luokitellusti vesi- ja pölytiiviit, ja muotoilun luvataan parantavan istuvuutta korvassa kuin korvassa.

JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet.

Latauskotelon tukemana Reflect Flor PRO -kuulokkeiden käyttöaika on jopa 30 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeet julkaistaan mustina, sinisinä, valkoisina ja pinkkeinä, ja myynti alkaa vielä syyskuussa 179 euron suositushintaan, niin ikään JBL:n verkkokaupassa.

JBL Tune 230NC -nappikuulokkeet.

JBL Tune 230NC ja Tune 130NC puolestaan ovat edullisempia vaihtoehtoja 99 euron suositushintoineen. Kummassakin on aktiivinen meluntorjunta, joka on toteutettu neljällä mikrofonilla. Myös äänenlaatua kehutaan, ja basson luvataan olevan täyteläisen matala.

-nappikuulokkeet.

JBL Tune 230NC -kuulokkeissa on 5,8 millimetrin kaiutinelementit ja Tune 130NC puolestaan 10 millimetrin vastineet. Kummillekin luvataan 40 tuntia soittoaikaa latauskotelon tukemana ja mukavaa istuvuutta sekä rauhallisessa kuuntelussa että lenkillä.

Kaksikossa on myös IPX4-luokitus roiskeilta suojaamassa, ja äänentoistoa voi hallinnoida kosketuselein.

JBL PartyBox 710.
JBL PartyBox 110.

JBL esitteli tänään myös massiivisen PartyBox 710 -kaiuttimensa, joka 749 euron hintansa vastineeksi tarjoaa “parasta mahdollista” äänenlaatua lokakuusta alkaen. PartyBox 110 puolestaan on hieman pienempi ja edullisempi vaihtoehto 359 euron suositushintoineen.

JBL Quantum 350 Wireless -pelikuulokkeet.

JBL Quantum 350 Wireless -kuulokkeet sen sijaan ovat JBL:n tuorein uutuus videopelaajille. Kuulokkeissa on irrotettava sankamikrofoni, 22 tunnin käyttöaika ja kevyt keinonahkarakenne. Myynti alkaa myöhemmin syyskuussa 119 euron hintaan.