JBL julkisti kolmet uudet kuulokkeet: LIVE 770NC ja 670NC sekä Soundgear Sense

JBL on täydentänyt kuulokemallistoaan kolmella uutuudella.

LIVE 770NC, LIVE 670NC ja Soundgear Sense ovat kaikki langattomia Bluetooth-kuulokkeita.

JBL LIVE 770NC ja 670NC ovat sankamallisia uutuuksia, Soundgear Sense taas niin kutsuttu ilmajohteinen, avoin vaihtoehto ja sellaisena itse asiassa JBL:n ensimmäinen.

Koko uutuuskolmikko on tulossa myyntiin syyskuun lopussa.

Soundgear Sense

Soundgear Sense tarjoaa jykevän istuvuuden.

Soundgear Sensessä on korvan ympäri kiertyvä asetti, jonka ansiosta kuulokkeet pysyvät visusti paikoillaan myös esimerkiksi juostessa. Käytössä on JBL:n OpenSound-teknologiaa ja 16,2 millimetrin kaiutinelementit sekä neljän mikrofonin kokoonpano selkeitä puheluita varten.

Soundgear Sense tukee Bluetooth 5.3 -yhteyksiä, ja myöhemmin luvassa on ohjelmistopäivityksenä toimitettava LE-tuki.

Käyttöajaksi mainitaan kuusi tuntia ja latauskotelon tukemana 24 tuntia. Kuulokkeet ovat roisketiiviit IP54-luokituksen mukaisesti, ja myyntipakkaus sisältää myös käyttömukavuutta lisäävän kaulanauhan.

Äänentoistoa voi monipuolisesti mukauttaa JBL Headphones -sovelluksella sekä kosketuseleillä. JBL Soundgear Sense julkaistaan syyskuun lopulla 149,99 euron suositushintaan mustana ja valkoisena.

JBL LIVE 770NC ja LIVE 670NC

JBL LIVE 770NC ja 670NC.

LIVE 770NC ja 670NC ovat sankamallisia vaihtoehtoja, joissa niin ikään on Bluetooth 5.3 -yhteys sekä myöhemmin julkaistava LE-tuki. Saatavilla on tehokkaaksi kuvattu aktiivinen melunvaimennus kuuntelukokemusta kohentavalla Smart Ambient -teknologialla sekä tilaäänellä, joka on käytössä kaikessa stereosisällössä.

Käyttöajaksi JBL lupaa 50 tuntia tai jopa 65 tuntia ilman melunvaimennusta. Viiden minuutin pikalataus tuottaa jopa neljä tuntia lisää käyttöaikaa.

LIVE 770NC ja 670NC tukevat niin sanottua monipisteliitäntää, joten ne voi yhdistää moniin laitteisiin samanaikaisesti ja vaihdella sitten äänen lähdettä saumattomasti. Kookkaiden 40 millimetrin kaiutinelementtien tuottamaa ääntä voi mukauttaa JBL Headphones -sovelluksen avulla.

Kuulokkeet eroavat toisistaan rakenteellisesti LIVE 770NC:n peittäessä koko korvan (ns. over-ear) ja 670NC:n asettuessa korvan päälle (ns. on-ear).

JBL LIVE 770NC ja 670NC saapuvat myyntiin syyskuun lopulla 179,99 ja 129,99 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta, sininen, valkoinen ja hiekka.