Jaybird esitteli uudet täyslangattomat Vista-nappikuulokkeet – kestävät hyvin myös vettä

Logitechin omistama Jaybird on julkistanut uudet täyslangattomat Vista-nappikuulokkeet.

Uusia kuulokkeita mainostetaan kevyiksi ja tehokkaiksi, ja ne on suunnattu erityisesti juoksijoille ja muille liikkujille. Painoa kuulokkeilla on vain 6 grammaa.

Kuulokkeet ovat IPX7-luokitellusti vedenkestävät. Kuulokkeiden akunkesto on 6 tuntia ja lisäksi säilytys- ja latauskotelo tuo virtaa 10 lisätunniksi. 5 minuutin pikalatauksella kuulokkeisiin saa tunnin käyttöaikaa.

”Nykypäivän liikkujat eivät siedä häiriötekijöitä”, kommentoi Jaybirdin toimitusjohtaja Jamie Parker. ”Tämä mielessämme halusimme suunnitella mahdollisimman tehokkaat urheilukuulokkeet mahdollisimman pienessä ja kevyessä muodossa. Lopputuloksena on Jaybird VISTA -kuulokkeet, joissa laadukas äänentoisto, huipputason yhteydet, pitkä akunkesto ja erinomainen kestävyys yhdistyvät toisiinsa taskuun sopivassa koossa.”

Kuulokkeiden yhteydessä käytetään Bluetooth 5.0 -tekniikkaa. Kuulokkeiden ääniasetuksia voi muokata mieleiseksi Jaybird-sovelluksen avulla. Sen taajuuskorjaimella voi säätää korkeita, matalia ja keskiääniä omien mieltymysten mukaiseksi. Sovellus tallentaa asetukset suoraan kuulokkeisiin, joten asetukset säilyvät myös kuulokkeita käytettäessä muissa laitteissa. Taajuuskorjaimen lisäksi sovelluksen Spotify-integraatio tekee soittolistojen luomisesta ja jakamisesta helppoa. Kuulokkeet ovat yhteensopivat myös Apple Siri ja Google Assistant -avustajapalveluiden kanssa.

Täysin langattomat Jaybird Vista -urheilukuulokkeet tulevat aluksi saataville mustana 189 euron suositushintaan. Syksyllä mallisto täydentyy harmaalla ja sinisellä värivaihtoehdolla. Kuulokkeiden mukana tulee kolmet erikokoiset silikonitulpat.