Jabra julkisti kolmet uudet täyslangattomat nappikuulokkeet: Elite 7 Pro, Elite 7 Active ja Elite 3

Jabra on täydentänyt täyslangattomien nappikuulokkeiden valikoimaansa kolmella uutuudella.

Jabra Elite 7 Pro ja Elite 7 Active ovat vaativampaan makuun, Elite 3 taas edullisuutta arvostaville.

Jabra Elite 7 Pro -kuulokkeissa on peräti neljän mikrofonin avulla toteutettua teknologiaa, jonka tulisi parantaa äänenlaatua puheluissa uuden algoritmin avulla, Jabra lupailee. Akunkestoksi mainitaan latauskotelon tukemana peräti 35 tuntia ja pelkillä kuulokkeillakin yhdeksän tuntia.

Jabra Elite 7 Active -kuulokkeet pysyvät korvissa, vaikka mikä olisi, Jabra lupaa.

Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustameluvaimennus, joka on aktivoitavissa kosketuskomennoin. Elite 7 Pro -kuulokkeet ovat lisäksi Jabra-malliston siroimmat ollen 16 prosenttia pienemmät kuin Elite 75T -kuulokkeet, jotka tähän asti pitivät hallussaan pienimpien kuulokkeiden titteliä.

Jabra Elite 7 Activen vetonaula on puolestaan Shake Grip -päällyste, jonka ansiosta kuulokkeet pysyvät Jabran mukaan korvissa rankassakin treenissä tai hölkkälenkin höykytyksessä. Kummissakin Elite-sarjan uutuuksissa on aktiivisen taustamelutoiminnon lisäksi ympäristön ääniä lävitse päästävä kuuntelutila.

Elite 7 Pro -kuulokkeet maksavat 199 euroa, Elite 7 Active -kuulokkeet taas 179 euroa. Myynti alkaa ensimmäisillä markkina-alueilla 1. lokakuuta.

Jabra Elite 3 -kuulokkeet ovat uutuuksista huokeimmat.

Jabran Elite 3 -kuulokkeet ovat 99 euron hintoineen edullisin vaihtoehto. Myös ne sisältävät neljä mikrofonia, täyteläisen äänenlaadun ja taustamelua eristävää teknologiaa, vaikka varsinaisesta aktiivisesta taustamelutoiminnosta (ANC) ei kyse olekaan.

Elite 3 -kuulokkeet tukevat aptX-äänikoodekkia, ja niiden äänimaailma on kattavasti mukautettavissa Jabra Sound+ -sovelluksella, jota Elite 7 -sarjan uutuudetkin luonnollisesti tukevat. Kuunteluaika on yhdellä latauksella seitsemän tuntia, ja myynti alkaa syyskuun alussa.

Lisätietoja kuulokeuutuuksista on saatavilla Jabran suomenkielisiltä verkkosivuilta.