Insta360 julkisti GO 3S -action-kameran - mukana tuki 4K-tarkkuudelle

Insta360 GO 3S on uusi 4K-toimintakamera pitkällä käyttöajalla.

Pienikokoinen kamera soveltuu moniin tarkoituksiin.

Uusi GO 3S on sekä käyttölogiikaltaan että ulkomuodoltaan hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsä. Merkittävimmät uutuudet ovat tuki 4K-tarkkuudelle 2,7K:n sijaan sekä uusi, intervallikuvaukseen suunnattu käyttötila. Kameran voi asettaa tallentamaan mitoiltaan erineviä videopätkiä automaattisesti.

Intervallivideot, kuten muutkin GO 3S:llä kuvatut sisällöt, ovat helposti siirrettävissä älylaitteelle Insta360:n sovelluksen kautta, ja generatiivinen eli tuottava tekoäly auttaa editoimaan videoita sekä täydentelemään niitä esimerkiksi äänitehosteilla.

Kameran voi kiinnittää vaikkapa lemmikin kaulapantaan.

Insta360 GO 3S koostuu kahdesta osasta: pienikokoinen, muodoltaan pilleriä mukaileva kamera toimitetaan yhdessä niin kutsutun Action Podin, eli eräänlaisen latausalustan, kanssa. Pod toimii myös kaukosäätimenä sisältäen 2,2-tuumaisen kosketusnäytön.

Edeltäjään verrattuna GO 3S tarjoaa samalla parannuksia kuvien ja videoiden laatuun. Myös hidastuskuvaus on nyt mahdollista jopa 200 ruudun sekuntitaajuudella (1080p) tai 100 ruutua 2,7K-tarkkuudella.

Kamera on vesitiivis 10 metrin syvyyteen saakka, ja erilaisilla lisäosilla se on helppo kiinnittää vaikkapa pyöräilykypärään tai lemmikin kaulapantaan. Myös erillinen linssinsuojus on saatavilla, Insta360 vinkkaa.

Insta360 GO 3S on saatavilla joko 64 tai 128 gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Insta360 GO 3S:n hinta brändin omasta verkkokaupasta Suomeen toimitettuna on alkaen 429,99 euroa 64 gigatavun ja 459,99 euroa 128 gigatavun muistiversiona Standard Bundle -pakettina, joka sisältää kameran lisäksi Lens Guardin, Action Podin, Magnet Pendat -riipuksen, Pivot Standin sekä Easy Clipin. Lisäksi tarjolla on myös lisää varusteita sisältävät Family Buble, Action Budle, Water Sports Bundle ja Ultimate Bundle.