Huawei julkisti uuden S-Tag-liikesensorin älykellojensa lisävarusteeksi

Huawei S-Tag täydentää älykellojen liikeseurantaa.

Titaani- ja keraamirakenteisten Huawei Watch GT 3 Pro -älykellojen, Huawei Watch Fit 2 -älykellon, edullisen Huawei Band 7 -aktiivisuusrannekkeen sekä verenpaineen mittauksella varustetun Huawei Watch D -älykellon rinnalla Huawei julkisti tänään globaalissa lanseeraustilaisuudessaan myös uuden Huawei S-Tag -liikesensorin.

Huawei S-Tag on tarkoitettu kiinnitettäväksi esimerkiksi lenkkareihin, vaatteisiin tai polkupyörään, ja sen avulla voi seurata entistä tarkemmin erilaisia liikkumiseen liittyviä tietoja.

Huawei S-Tag on yhteensopiva Huawei Health -sovelluksen ja Huawein älykellojen kanssa. Se yhdistyy niiden kanssa Bluetooth-yhteydellä.

Juoksemisen yhteydessä S-Tag tukee 13 erilaista juoksemiseen liittyvää mittausta ja sen tietojen avulla Huawein laitteet osaavat myös ohjeistaa juoksemaan paremmin ja tehokkaammin. Huawein mukaan S-Tagin alan johtavat, 9-akseliset ja erittäin tarkat sisäänrakennetut liikeanturit tarkkailevat juoksuasentoa juoksijan jalkojen ja vyötärön liikedatan perusteella. Pyöräilyyn S-Tag tarjoaa omat mittauksensa, kuten rytmi, nopeus ja etäisyys.

Huawei S-Tagin paino on vain 7,5 grammaa ilman klipsilisäosaa ja se on vedenkestävä 50 metriin asti.

Tarkempaa tietoa Huawei S-Tagin saatavuudesta tai hinnasta ei vielä ole.

Huawei S-Tagin ominaisuuksia.
Huawei S-Tagin ominaisuuksia.