Huawei Fit julki: sporttinen älykello mustavalkonäytöllä ja lähes viikon toiminta-ajalla

Huawei Fit on tullut julki. Kello on jo myynnissä jälleenmyyjillä Yhdysvalloissa ja Huawei itse tullee esittelemään sitä myös kello 15 alkavassa tilaisuudessaan, jonka päätähden odotetaan olevan uuden Mate 9 -huippupuhelimen.

Huawei Fitissä on kyse samasta kellosta, jonka Huawei julkisti jo aiemmin Honor S1 -nimellä Kiinassa. Yhdysvalloissa kelloa myydään jo 129,99 dollarilla verkkokaupoissa. Saatavuudesta tai hinnasta Euroopassa ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Huawei Fit sisältää sykemittarin ja pyöreän, jatkuvasti päällä pysyvän mustavalkoisen näytön ja se kestää myös upotuksen veteen jopa 50 metrin syvyyteen ja painaa vain 35 grammaa. Sisäänrakennettua GPS-paikannusta Huawei Fitissä ei ole, mutta se yhdistyy Android- ja Apple iOS -sovelluksiin Huaweilta.

Akkukestoksi on kerrottu 6 päivää normaalilla käytöllä ja valmiustilassa jopa 30 päivää.

Aktiivisuusseurannan, kuten askelten määrän ja poltettujen kaloreiden lisäksi Huawei Fitillä seurata myös uintiharjoituksia ja nukkumista.Tarjolla on myös treeniohjelmia 5 000 ja 10 000 metrin sekä puoli- ja täysmaratonin juoksemiseen.

Lisäksi ilmoitukset tulevista puheluista ja viesteistä älypuhelimesta näkyvät kellon näytöllä.

Huawei Fit tulee tarjolle harmaana tai hopeana versiona sekä mustalla, oranssilla ja sinisellä rannekkeella. 18 millimetrin standardimitoitusta noudattavat rannekkeet ovat vaihdettavissa.

Huawei Fit oranssilla rannekkeella.