Huawei Band 9 -aktiivisuusranneke julki - varustettu parannetulla unen seurannalla

Huawein puettavien tuotteiden valikoima täydentyy uudella Band 9 -aktiivisuusrannekkeella, jonka Huawei julkisti suoraan kansainvälisille markkinoille.

Huawei Band 9 jatkaa aktiiviisuusrannekkeiden vähäisin uudistuksin.

Huawei Band 9 rakentuu yhä 1,47 tuuman ja 368×194 pikselin AMOLED-näytön ympärille. Näytön pintana on kevyesti kaareva 2,5D-lasi. Erilaisia kellotauluja on tarjolla yli 10 000 kappaletta.

Paksuutta Huawei Band 9:llä on 8,99 millimetriä ja painoa keskusyksiköllä 14 grammaa.

Huawei Band 9 esiteltiin viitenä eri värivaihtoehtona, ja rannekkeiden vaihtamista on helpotettu uudella kiinnitysjärjestelmällä. Sinisessä kangasrannekkeessa on käytetty antibakteerista nailonlankaa, kun taas muut rannekkeet ovat fluoroelastomeeria.

Huawei Band 9 keltaisena ja sinisenä värivaihtoehtona.
Huawei Band 9 keltaisena ja sinisenä värivaihtoehtona.

Ominaisuuksissa Huawei Band 9:ssä on keskitytty parantamaan unen seurantaa. Mukana on nyt uusi Huawei TruSleep 4.0 -algoritmi, jonka pitäisi seurata unta aiempaa tarkemmin ja kattavammin.

Aktiivisuuden ja harjoitusten seuranta perustuu Huawein TruSport-algoritmille, joka arvioi myös käyttäjän juoksukykyä, hapenottokykyä, harjoitusten kuormitusta sekä palautumisaikaa. Huawei Band 9:ssä on parannettu optinen PPG-sykeanturi sekä 9-akselinen liikeanturi.

Erilaisia harjoitustiloja on tuettuna 100 kappaletta. Mukana Huawei Band 9:ssä on myös kattava uintiseuranta, jonka tarkkuutta on parannettu.

Aiemmin jo Huawein älykelloista tutut päivittäiset aktiivisuusrenkaat, jotka mittaavat liikkumista, harjoittelua ja seisomista, ovat nyt mukana myös Band 9:ssä.

Huawei Band 9 sisältää tuttuja toimintoja aktiivisuuden ja harjoitusten seurantaan.
Huawei Band 9 sisältää tuttuja toimintoja aktiivisuuden ja harjoitusten seurantaan.

Tiedot aktiivisuusrannekkeesta siirtyvät Huawei Health -sovellukseen paritetussa puhelimessa.

Huawei Band 9:n akunkestoksi ilmoitetaan 9 päivää tyypillisessä käytössä tai jopa 14 päivää kevyessä käytössä. Aina päällä pysyvää näyttöä käytettäessä akunkesto on vain 3 päivää. Akun täysi lataus vie 45 minuuttia, mutta jo 5 minuutin pikalatauksella saa tarpeeksi virtaa kahden päivän käyttöön.

Huawei Band 9 toimii sekä Android- että iPhone-puhelinten kanssa.

Aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurannan lisäksi Huawei Band 9 voi yhteensopivin osin hallita paritetun puhelimen musiikintoistoa, toimia kameran kauko-ohjaimena sekä esittää ilmoitukset.

Huawei Band 9:n saatavuudesta tai hinnasta Suomessa ei ole vielä tietoa.