HP julkisti uudet läppärit – näyttöreunukset kapenivat rutkasti

HP on esitellyt useita uutuuksia, kuten uuden toisen sukupolven Spectre x360:stä sekä myös uudet ENVY-sarjan päivitetyt läppärit.

Spectre x360:n näyttö kääntyy uudessakin toisen sukupolven mallissa edelleen ympäri niin, että laitetta voidaan käyttää myös tablettimaisesti. Uutuus on aiempaa 13 prosenttia ohuempi (13,8 mm) ja 11 prosenttia kevyempi (1,3 kg). 13,3 tuuman kokoisen Full HD -tarkkuudennäytön sivureunukset ovat aiempaa yli sentin kapeammat, vain 3,4 millimetriä.

Teknisesti uutta ovat Intelin uudet 7. sukupolven Core-suorittimet (koodinimi Kaby Lake). Akunkesto on pidentynyt 25 prosentilla 15 tuntiin ja lataus onnistuu tyhjästä 90 prosenttiin 90 minuutissa. Kaiuttimia on nyt kahden sijaan neljä, yhteistyön jatkuessa edelleen Bang & Olufsenin kanssa. USB-C-mallin portteja on kaksi kappaletta Thuderbolt 3 -tuella, vanhoja perinteisiä USB-A-portteja yksi USB 3.0:ta tukien. Mukana on myös Windows Hello -kasvotunnistuskirjautumista tukeva kamera.

Spectre x360:n Suomi-hinnat eivät ole vielä tiedossa. Tulossa on useita eri versioita, jotka sisältävät eri suorittimia ja muistimääriä. Tallennusmuistiksi saa jopa 1 teratavun SSD:n.

ENVY-läppärisarja on Spectre x360:tä edullisempi vaihtoehto. Tarjolla on 13,3 tuuman näyttö, 14 tunnin akkukesto myös 7. sukupolven Intel Core -suorittimilla, 14 millimetriä paksussa kokonaisuudessa. ENVYssä USB-C-portteja on vain yksi, mutta USB-A 3.0 -portteja kaksi. RAM-muistia saa maksimissaan 16 gigatavua ja tallennusmuistiksi 1 teravun SSD:n. Akku täyttyy Spectre x360:n tavoin 90 minuutissa tyhjästä 90 prosentin varaukseen. Uuden ENVYn paino on 1,49 kilogrammaa.

HP:n uusia ENVY-läppäreitä.

Kaiuttimia ENVYissä on kaksin kappalein. Suoritinten ja muistimäärien osalta tarjolle on tulossa erilaisilal näytöillä varustettuja versioita. Full HD -versio ei tue kosketusta toisin kuin QHD+.

HP julkisti myös uuden ENVY All-In-One -pöytäkoneen sekä 27 tuuman ENVY Display 4K-näytön.

HP ENVY All-In-One -tietokone.

 

HP ENVY 27 -näyttö.