Honor julkisti MagicWatch 2 -älykellon kahdessa koossa – tulossa pian myyntiin myös Suomessa

Huawein toinen brändi Honor on julkistanut Kiinassa uudet MagicWatch 2 -älykellonsa.

Alkuperäinen Honor Watch Magic oli sukua Huawei Watch GT:lle ja sama toistuu nyt toisessa sukupolvessa: uudet Honor MagicWatch 2 -kellot ovat uusia versioita Huawein Watch GT 2 -kelloista, jotka tulivat lokakuussa myyntiin Suomessa.

Myös tänään julkistettujen V30 ja V30 Pro -älypuhelinten kansainvälisestä lanseerauksesta ei ole vielä tietoa mutta MagicWatch 2 -kellot ovat sen sijaan tulossa myyntiin myös kansainvälisesti nopealla aikataululla jo 12. joulukuuta alkaen.

MagicWatch 2 tulee kahtena kokoversiona, 46 ja 42 millimetriä, jotka eroavat merkittävästi tyyliltään. 46 millimetrin malli on teknisemmän ja sporttisemman näköinen, 42-millimetrinen puolestaan elegantimpi ja sirompi.

Euroopassa hinnat alkavat 179 eurosta 42 millimetrin ja 189 eurosta 46 millimetrin osalta. Hintoja Suomessa Honor ei ole vielä erikseen vahvistanut mutta Suomen pitäisi kuulua markkinoihin heti myyntiintulon ensimmäisessä aallossa.

Honor Magic Watch 2:n tyylivaihtoehdot 42 millimetrin koossa.
Honor Magic Watch 2:n tyylivaihtoehdot 42 millimetrin koossa.

46 millimetrin malli Honor MagicWatch 2:sta tarjoaa 1,39 tuuman näytön ja jopa kahden viikon akunkeston tavanomaisella käytöllä, 42 millimetrin mallissa näytön koko on 1,2 tuumaa ja akunkesto yltää yhteen viikkoon. AMOLED-näyttöjen tarkkuudet ovat 454×454 ja 390×390 pikseliä. Runko on ruostumatonta terästä ja rannekkeet silikonia, nahkaa tai metallia.

Kumpikin koko Honor MagicWatch 2:sta on 5ATM-luokitellusti vedenkestävä jopa 50 metrin syvyyteen asti, sisältää sykemittarin ja muut anturit aktiivisuuden, liikkumisen ja unen seurantaan, 15 erilaista seurattavissa olevaa harjoitustyyppiä sekä GPS / GLONASS -paikannuksen.

Tuetut harjoittelumuodot sisältävät seitsemän ulkourheilulajia (juoksu, kävely, vaellus, polkujuoksu, polkupyöräily, avovesiuinti ja triathlon) ja seitsemän sisäurheilulajia (kävely, juoksu, kuntopyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, cross trainer -harjoittelu ja soutu). Kellot tarjoavat eri lajeille harjoittelua edeltävän analyysin, tiedonkeruun ja analyysin harjoituksen aikana ja suoritukseen liittyviä neuvoja harjoituksen jälkeen.

Suurempi 46 millimetrin malli mahdollistaa myös kellon käytön Bluetooth-kaiuttimena, jonka kanssa voidaan puhua puheluja paritetun älypuhelimen kautta. Lisäksi kelloon on mahdollista tallentaa jopa 500 kappaletta musiikkia kuunneltavaksi ilman älypuhelinta.

Kellojen teknisenä perustana on Huawein Kirin A1 -piiri sekä jopa 4 gigatavua tallennusmuistia. Kellojen käyttö onnistuu paritettuna sekä Android-laitteiden että Applen iPhonen kanssa.