OnePlussan huippupuhelinten haastajasta uusi rajoitettu erikoiserä mustalla värillä

OnePlus tuo seuraavaksi laajemmin, mutta kuitenkin edelleen rajoitettuna eränä, myyntiin mustan väriversion myös Suomessa erittäin suosituksi nousseesta OnePlus 3T -puhelimestaan. Kyse on käytännössä samasta värivaihtoehdosta, joka hiljattain julkistettiin ranskalaisen muotitalon coletten kanssa ja tuotiin myyntiin eilen Pariisissa 250 kappaleen rajoitettuna erikoiseränä – mutta nyt ilman coletten logokaiverrusta.

”Halusimme ensin juhlistaa colettea ja heidän 20-vuotissynttäreitä ja sen jälkeen vastata siihen kysyntään, jota meidän kuluttajilla oli”, kommentoi OnePlussan liiketoiminnan kehityksestä maailmanlaajuisesti vastaava Juha Rytlkönen yhdessä Elisan kanssa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa tänään Helsingissä.

Uusi OnePlus 3T Midnight Black Limited Edition tulee Suomessa myyntiin lauantaina 25. maaliskuuta kello 14 alkaen Helsingin Aleksanterinkadun Elisa Kulma -myymälässä. Ensimmäisille asiakkaille on kaupanteon yhteydessä luvassa lahja. Muista Elisan myymälöistä ja Elisan verkkokaupasta puhelimen voi ostaa maanantaista 28. maaliskuuta alkaen.

OnePlus 3T Midnight Black Edition sisältää 128 gigatavua tallennusmuistia ja sen 479 euron hinta on sama kuin OnePlus 3T:n aiemmillakin värivaihtoehdoilla (Gunmetal ja Soft Gold) 128 gigatavun muistilla. Teknisesti puhelin ei myöskään eroa mitenkään muista OnePlus 3T -vaihtoehdoista – ainoana erona on väri sekä Midnight Black Editionissa mukana tulevat omat taustakuvansa, joiden paljastuminen pari viikkoa sitten enteilikin jo uuden mustan väriversion tuloa.

Uusi musta versio OnePlus 3T:stä on Limited Edition -nimensä mukaisesti rajoitettu valmistus- ja myyntimäärältään, mutta tarkkaa kokonaismäärää ei paljasteta. Pohjois-Amerikassa ja muualla Euroopassa Midnight Black on myöhemmin ostettavissa rajoitetun OnePlussan omassa verkkokaupassa. Jo 24. maaliskuuta kello 18 alkaen OnePlus järjestää pop-up-verkkokaupan yhdessä Hypebeastin kanssa. Tuolloin myynnissä on 250 kappaleen rajoitettu erä.

OnePlus kertoo testanneensa yli 30 eri vaihtoehtoa valmistaakseen puhelimeen kokonaan mustan ja yhtenäisen space grade -alumiinista valmistetun kuoren. Kuoressa on kolme 14 mikronin paksuista pinnoitekerrosta, minkä todetaan ”korostavan puhelimen metallista ulkonäköä ja tunnetta”. Puhelimen valmistusprosessiin kuuluu kaksi hiekkapuhallusta ja lopuksi jokainen laite viimeistellään kerroksella, joka hylkii sormenjälkiä.

“OnePlus hyödyntää käyttäjiltä saamaansa palautetta suoraan tuotteiden kehittämiseen ainutlaatuisella tavalla. Käyttäjämme ovat toivoneet kokonaan mustaa OnePlus 3T:tä, joten työryhmämme ryhtyi työskentelemään tähän mennessä parhaimman puhelimen valmistamiseksi. Kehityksen tuloksena on OnePlus 3T Midnight Black”, kertoo OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. “Uudessa versiossa yhdistyvät tehokas laitteisto, nopea ja saumaton ohjelmisto ja viimeistellyt yksityiskohdat.”

OnePlus 3T on ollut viime kuukausina Elisan myydyin puhelin. Elisa myy ainoana jälleenmyyjänä OnePlussaa Suomessa. OnePlus 3T:ssä on 5,5 tuuman näyttö, 16 megapikselin kamera sekä takana että edessä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri sekä 6 gigatavua RAM-muistia ja OnePlus Dash Charge -pikalataus.