Garmin julkisti vívoactive 5 -älykellon - varustettu nyt AMOLED-näytöllä

Garmin on täydentänyt valikoimaansa uudella vívoactive 5 -älykellolla.

Kohokohtia ovat AMOLED-näyttö ja edeltäjää edullisempi suositushinta.

Garmin vívoactive 5 on kevyt ja etenkin aktiiviseen elämäntapaan soveltuva älykello, joka on edeltäjäänsä vívoactive 4:ään verrattuna saanut muun muassa AMOLED-tekniikalla toteutetun näytön.

Garmin vívoactive 5 tukee puhelimen ilmoituksia näyttäen myös kuvat.

Sirossa, ilman ranneketta vain 26 grammaa painavassa älykellossa on 42 millimetrin kellotaulu, ja suositushinta on 309 euroa. Vuonna 2019 esitelty vívoactive 4 maksoi puolestaan aikanaan 349 euroa, joten seuraaja on muutaman kympin edullisempi.

Vívoactive 5 on varustettu kattavilla terveysominaisuuksilla. Kello mittaa esimerkiksi unta, stressiä ja Garminin tavaramerkkiä Body Battery -energiatasoa soveltuen myös kymmenien erilaisten urheilumuotojen seurantaan.

Mukana on monenlaisia ominaisuuksia terveyden ja aktiivisuuden seurantaan.

Älykellotilassa käyttöajaksi mainitaan enintään 11 päivää, ja 5ATM-luokituksen mukaisesti kelloa voi pitää ranteessaan myös uintireissulla. Vívoactive 5 toimitetaan vaihdettavalla silikonirannekkeella (20 mm), ja kellotaulun runko on alumiinia.

Garmin vívoactive 5 on nyt tarkasteltavissa Garminin verkkokaupassa, jossa se maksaa 309 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta, tummansininen, orkidea sekä norsunluu, ja toimitukset alkavat loppuvuoden 2023 aikana.