Garmin julkisti uudet Venu 3 -sarjan älykellonsa

Garmin on julkistanut uudet Venu 3 -malliston älykellonsa.

Ne soveltuvat aktiiviseen elämään tarjoten myös teknisiä parannuksia.

Garmin Venu 3 ja pienikokoisempi sisarmalli Venu 3S tarjoavat uudistuksia esimerkiksi unenseurantaan ja mukautettavuuteen. Myös teknisiä parannuksia on tehty, ja älykellot sisältävät nyt muun muassa mikrofonin ja kaiuttimen Bluetooth-puheluita varten.

Uutuudet sisältävät monia uudistuksia.

Venu 3 -kaksikko tarkkailee yöllisten unien ohella myös päivonokosia ja ottaa kaiken unen huomioon seuratessaan käyttäjän energiatasoa, jonka se määrittää asteikolla yhdestä sataan.

Mukana on niin ikään uusi uniopas, joka auttaa parantamaan nukkumistottumuksia ja täten lepäämään kokonaisvaltaisemmin.

Garmin Venu 3S:ssä on 1,2-tuumainen AMOLED-näyttö.

Venu 3 ja Venu 3S soveltuvat aiempaa paremmin myös pyörätuoleja käyttäville seuraten tarvittaessa käsillä tehtäviä työntöliikkeitä askelten sijaan. Lisäksi mukaan on lisätty useita pyörätuolille suunniteltuja urheilumuotoja.

Runsaasti harjoitteleville saatavilla on myös eräänlainen tuntuma-arvio, jolla käyttäjä voi määrittää, kuinka haastavalta kulloinenkin treeni tuntui. Tuntemukset tallennetaan Garminin sovellukseen, ja niitä voi myöhemmin käyttää harjoitteluohjelmia suunniteltaessa.

Kellot osaavat näyttää myös viesteihin liitettyjä valokuvia. Kuvan Venu 3:ssa on 1,4-tuumainen AMOLED-näyttö.

Garminin uutuuskaksikko tukee edelleen totutusti Garmin Pay -lähimaksua sekä musiikin suoratoistoa Spotifysta ja Amazon Musicista. Lisäksi se osaa näyttää viesteistä tekstin lisäksi myös kuvat.

Sekä Garmin Venu 3 että Garmin Venu 3S ovat nyt saatavilla Garminin verkkokaupasta. Kummankin suositushinnat vaihtelevat 519 ja 569 euron välillä.