Garmin julkisti 479 euron Venu 2 Plus -älykellon ja 189 euron Vivomove Sport -kellon

Garmin on päivittänyt tuotevalikoimaansa kahdella uudella älykellolla.

Venu 2 Plus ja Vivomove Sport on suunnattu erilaisille kohderyhmille.

Garminin 479 euron Venu 2 Plus on paranneltu versio Venu 2:sta, kun taas 189 euron Vivomove Sport on analogikellon ja älykellon yhdistelmä tyylitietoiselle liikkujalle.

Venu 2 Plussan kellotaulun halkaisija on 43 millimetriä.

Venu 2 Plus tukee edeltäjästään poiketen puheluita, joskin vain älypuhelimeen yhdistettynä. Mahdollisuutta eSIM-korttien käytölle ei siis ole, mutta kellossa on nyt sisäänrakennettu mikrofoni ja erillinen puhelupainike.

Myös tekstiviestejä voi lähetellä Venu 2 Plussalla. Virtuaalinäppäimistöllä viestejä ei pääse naputtelemaan, mutta Googlen Assistantin, Amazonin Alexan ja Applen Sirin avulla viestien saneleminen onnistuu.

Venu 2 Plus tukee virtuaaliavustajia.

Venu 2 Plus on varustettu 1,3-tuumaisella AMOLED-näytöllä (tarkkuus 416 x 416 pikseliä), joka on upotettu 43-millimetriseen kellotauluun. Ilman kellotaulua uutuus painaa 51 grammaa, ja rannekkeet ovat 20 millimetrin standardikokoa.

Mukana on myös uusi puhelupainike sekä mikrofoni.

Kellossa on tuki muun muassa GPS:lle, jatkuvalle sykemittaukselle, happisaturaatiolle sekä uni- ja stressiseurannalle. Kello seuraa myös treenejä monipuolisesti uinnista joogaan muistutellen tarpeen mukaan juomaan ja rentoutumaan.

Garminin mukaan Venu 2 Plus toimii yhdellä latauksella jopa yhdeksän vuorokautta. GPS-käyttöä kello kestää 24 tuntia ja GPS:n ja musiikkitoiston yhdistelmää noin 8 tuntia.

Garmin Venu 2 Plus on nyt saatavilla Garminin verkkokaupasta 479 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat hopea, grafiitinharmaa ja vaalea kulta.

Garmin Vivomove Sport.

Vivomove Sport puolestaan yhdistää analogikellon ja älyominaisuudet. Sirossa, silikonihihnan kanssakin vain 33.8-grammaisessa uutuudessa on fyysiset viisarit sekä OLED-kosketusnäyttö, jolla älykelloa ohjastetaan.

Uutuus tukee muun muassa jatkuvaa sykemittausta, stressi- ja uniseurantaa sekä monipuolisesti erilaisia treenitiloja. GPS:ää Vivomove Sportissa ei sen sijaan ole, joten puhelin on otettava mukaan lenkille.

Vivomove Sportin värivaihtoehdot.

Älykellotilassa Vivomove Sportin käyttöaika on jopa 5 vuorokautta, analogisena kellona taas 6 vuorokautta. Kello on 5ATM-luokituksen mukaisesti vesitiivis.

Vivomove Sport maksaa Garminin verkkokaupassa 189 euroa, ja toimitusajaksi mainitaan artikkelin julkaisuhetkellä 3-5 viikkoa. Värivaihtoehtoja ovat viileä minttu, musta, kaakaonruskea ja norsunluu.