Fossil julkisti Gen 6 Hybrid -älykellonsa - älytoimintoja perinteisen rannekellon ulkonäöllä ja kahden viikon akunkestolla

Fossil on julkistanut uuden sukupolven Hybrid-älykellonsa.

Fossil Gen 6 Hybrid -älykellot yhdistävät edelleen perinteisen rannekellon ulkonäön keskeisiin älykello-ominaisuuksiin.

Fossil Gen 6 Hybridistä on kaksi malliversiota, Machine ja Stella, jotka ovat suunnattu lähtökohtaisesti miehille ja naisille. Suurikokoisemman Machinen rungon halkaisija on 45 millimetriä ja värivaihtoehdot Black, Smoke ja Silver. Pienemmän Stellan rungon halkaisija 40,5 millimetriä ja värivaihtoehdot Rose Gold, Silver ja Two-Tone. Rannekkeeksi on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja silikoni-, nahka- ja metallimateriaaleista. Kooltaan rannekkeet ovat malliversiosta riippuen 18 tai 24 millimetrin kokoa.

Fossil Gen 6 Hybrid Machine sivulta.
Fossil Gen 6 Hybrid Machine sivulta.

Fossil Gen 6 Hybridissä on jatkuva sykkeen mittaus. Uutena ominaisuutena mukaan on tullut lisäksi veren happipitoisuuden mittaus. Kellot mahdollistavat myös harjoitustietojen tallentamisen sekä tukevat esimerkiksi askelmäärän seurantaa sekä unen seurantaa.

Hybridiälykelloille tyypilliseen tapaan kelloissa on fyysiset viisarit. Kustomoitavien aktiivisuustietojen, kuten sykkeen, askelmäärän ja matkan lisäksi kellojen näyttö esittää ilmoituksia paritetusta älypuhelimesta.

Akunkesto yltää tyypillisessä käytössä jopa kahteen viikkoon.

Fossil Gen 6 Hybrid Stella ja eri rannekevaihtoehtoja.
Fossil Gen 6 Hybrid Stella ja eri rannekevaihtoehtoja.

Uutena ominaisuutena Fossil Gen 6 Hybrid -kelloissa on myös mikrofoni sekä tuki Amazonin Alexa-avustajapalvelun valituille toiminnoille.

Fossil Gen 6 Hybrid -älykellojen kanssa Fossil on julkistanut myös uudistetut sovelluksen älykellojensa hallintaan Androidille ja iOS:lle. Uusi sovellus tarjoaa enemmän personointimahdollisuuksia sekä laajemmat aktiivisuustiedot helposti nähtävässä muodossa.

Fossil Gen 6 Hybrid on tulossa saataville 27. kesäkuuta alkaen muun muassa Fossilin oman verkkokaupan kautta. Hinnoiksi on toistaiseksi kerrottu 229 dollaria, tai 249 dollaria metallirannekkeen kanssa.