DJI julkisti uudet RS 3 -kameravakaimet ja videolähettimen

DJI on esitellyt kaksi uutta kameravakautinta ja langattoman lähettimen.

RS 3, RS 3 Pro ovat kuvanvakaimia, DJI Transmission taas ammattikäyttöönkin sopiva, langaton tiedonsiirtojärjestelmä.

DJI tunnettaneen parhaiten valokuvauskoptereistaan, mutta yhtiö valmistaa myös monenlaisia lisävarusteita, kuten kuvanvakauttimia. RS 3 js RS 3 Pro ovat viimeisimmät vakautuslaitteet esimerkiksi elokuvausta harrastaville.

DJI RS 3 Pro soveltuu myös raskaammille kameroille.

RS 3 ja RS 3 Pro ovat keskenään hyvin samankaltaisia. Niissä molemmissa on uusi Bluetooth-suljin, jolla kuvaustukeen kiinnitettyä kameraa voi helposti käyttää. DJI:n mukaan kaksikko tarjoaa edeltäjiään 20 prosenttia vakavamman kuvauskokemuksen, ja 1,8-tuumainen OLED-näyttö auttaa sopivan kuvakulman löytämisessä.

Molemmissa RS 3 -sarjalaisissa on 1,8 tuuman apunäyttö.

RS 3 painaa 1,3 kilogrammaa ja on suunnattu enintään 3 kilogrammaa painaville kamerajärjestelmille. RS 3 Pro puolestaan on 1,5-kiloisena hieman kookkaampi mahdollistaen jopa 4,5 kilogrammaa painavien kameroiden käytön.

RS 3 Pro tukee myös kehittynyttä LiDAR-tarkennusta, joka ei ole käytettävissä sisarmallilla. Molemmat vakauttimet toimivat yhdellä latauksella 12 tuntia.

DJI Transmission -järjestelmä.

DJI esitteli samalla DJI Transmission -lähettimen langattomaan tiedonsiirtoon. Ronin 4D -elokuvakameran teknologiaan perustuvalla laitteella voi hallinnoida kamerajärjestelmää, RS 3 -malliston kuvanvakainta tai vaikka molempia etäältä.

Varsinaisen lähettimen voi kiinnittää monenlaisiin laitteisiin, ja uuden O3 Pro -protokollan ansiosta DJI Transmissionilla voi katsella 1080p-laatuista videota 60 ruutua sekunnissa jopa kuuden kilometrin etäisyydeltä.

Lähettimessä on 7 tuuman näyttö 1 500 nitin enimmäiskirkkaudella, joten käytön tulisi olla helppoa myös aurinkoisena päivänä.

DJI RS 3 ja DJI RS 3 Pro ovat nyt saatavilla DJI:n verkkokaupasta 569 ja 899 euron suositushintaan. DJI Transmissionin myynti alkaa syyskuussa 2 379 euron suositushinnalla.