DJI julkisti Pocket 2 -kamerasta valkoisen Sunset White -värivaihtoehdon

Uusi värivaihtoehto on kesäisen raikas.

DJI on esitellyt valkean vaihtoehdon pienikokoisesta Pocket 2 -kamerastaan. Sunset White -väri on saatavilla vain lisäosien kanssa ostettuna.

DJI Pocket 2 -kamera esiteltiin loppuvuodesta 2020, ja julkaisusta alkaen saatavilla on ollut vain yksi väri, musta. Nyt julkistettu Sunset White tuo valkoisena raikkaamman tuulahduksen markkinoille, ja DJI:n mukaan väriä inspiroivat kesän upeat auringonlaskut.

Ominaisuuksiltaan valkoinen väri vastaa alkuperäistä mustaa kameraa.

Valkoinen DJI Pocket 2 vastaa ominaisuuksiltaan mustaa vaihtoehtoa, mutta on saatavilla vain yhdessä lisäosien kanssa. Pakettiin kuuluu itse kameran lisäksi muun muassa rannehihna, suojakuori, ohjaintikku ja luonnollisesti latauksessa tarvittavat välineet.

DJI Pocket 2 tukee 4K-tarkkuutta (enintään 60 fps) sekä HDR-toimintoa. Mukana on myös zoom, jota tuetaan sekä digitaalisesti että optisesti. Esimerkiksi 1080p-tasolla videoitaessa optinen, häviötön zoom on saatavilla nelinkertaiselle, 4K-tarkkuudella puolestaan kaksinkertaiselle tasolle asti.

Myyntipakkauksen sisältö.[slider crop=”yes” slide1=”Enter an Image URL” slide2=”Enter an Image URL” slide3=”Enter an Image URL”][/slider]

Pocket 2:lla voi ottaa myös valokuvia enimmillään 64 megapikselin tarkkuudella. Kamerassa on aiempaa suurempi 1/1,7 tuuman sensori ja f/1.8-aukko.

Edeltäjään verrattuna Pocket 2:ssa on panostettu myös äänenlaatuun. Mukana on yhteensä neljä mikrofonia, jotka osaavat älykkäästi havainnoida ympäristöstä esimerkiksi vlogia nauhoittavan käyttäjänsä äänen.

Yhdellä latauksella DJI Pocket 2 toimii noin 140 minuutin ajan. Painoa kameralla on vain 117 grammaa.

DJI Pocket 2 tukee tuttua DJI Mimo -sovellusta, jonka avulla sisältöä on nopea jakaa myös vaikkapa sosiaaliseen mediaan.

Valkoinen DJI Pocket 2 on nyt myynnissä DJI:n verkkokaupassa. Suositushinta on 439 euroa.