Devialet julkaisi kannettavan Mania-kaiuttimen - hinta alkaen 799 euroa

Devialetin kannettavassakin kaiuttimessa on panostettu korkeatasoiseen äänenlaatuun.

Ranskalainen korkeatasoisten hifi-kaiutinten ja -vahvistinten valmistaja Devialet, joka mobiilipuolella on tullut tunnetuksi myös Huawein kumppanina sen kaiuttimissa ja kuulokkeissa, on esitellyt ensimmäisen oman kannettavan kaiuttimensa, Devialet Manian.

Devialet Manian hinta on alkaen 799 euroa, joten kyse on kannettavien kaiutinten kategoriassa erittäin korkeahintaisesta tuotteesta.

Devialet Maniassa on panostettu korkeatasoiseen äänenlaatuun neljällä koko alueen kaiutinelementillä ja kahdella matalia ääniä toistavalla woofer-kaiutinelementillä. Yhteensä taajuusalueen kerrotaankin ylettyvän laajasti 30 hertsistä 20 kilohertsiin ja bassotoiston olevan syvä. Lisäksi ääni pyöreästä leviää kaiuttimesta tasaisesti 360-asteisesti eri suuntiin, ja Devialet Mania hyödyntää sisältämäänsä neljää mikrofonia kuunteluympäristön analysointiin reaaliaikaisella Active Stereo Calibration -kartoitusteknologialla ja äänen mukauttamiseen tilaan sopivaksi.

Devialet Mania tukee Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksiä sekä Applen AirPlay 2 -toimintoa ja Spotify Connect -ohjausta. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennettu tuki Amazon Alexa -ääniavustajapalvelulle.

Kaiuttimen pinta on viimeistelty punotulla kangaspinnalla ja yläreunassa on kätevä kantohihna. Painoa kaiuttimella on peräti 2,3 kilogrammaa. Kestävyydeltään kaiutin on IPX4-luokiteltu roiskevedenkestäväksi.

Akunkestoksi Devialet Manialle luvataan 10 tuntia kuunteluaikaa.

Devialetin oman verkkokaupan lisäksi Suomessa Devialet Mania on myynnissä jo ainakin Gigantissa. Värivaihtoehtoja ovat syvänmusta ja vaaleanharmaa 799 euron hinnoilla. Lisäksi tarjolla on 999 euron hinnalla Opéra de Paris -erikoisversio, jonka viimeistelyssä on käytetty 24 karaatin kultaa.

Erikseen 79 euron hintaan tarjolla on myös latausasema, johon kaiutin on helppo asettaa latautumaan. Muuten Devialet Manian lataus käy myös sen USB-C-liitännän kautta mukana tulevalla kaapelilla ja laturilla. Lisäksi mukana toimitetaan kaiuttimen suojapussi.

Devialet Manian hallinta tapahtuu Devialet App -sovelluksella.