Casio julkisti toisen sukupolven Android Wear -kellonsa

Casio on esitellyt uuden, toisen Pro Trek Smart -sarjaan kuuluvan Android Wear -pohjaisen älykellonsa. Kello on tulossa markkinoille jo tulevalla Android Wear 2.0 -ohjelmistolla varustettuna.

WSD-F20-mallinimeä kantava, alkuperäisen WSD-F10:n seuraaja, lisää mukaan myös sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, jota voi hyödyntäämyös offline-tilaan ladattavissa olevien Mapboxin karttojen kanssa. Casio on edelleen pyrkinyt tekemään kellostaan erittäin kestävän: se kestää vettä 50 metrin syvyyteen asti sekä on kestävyydeltään MIL-STD-810G-luokiteltu.

Casion kellon ulkonäkö ei ole turhan korea, vaan hyvin karski: mukana on myös selitetekstit kellon sivusta löytyville toimintopainikkeille, joista voi avata Casion omia tai asettamiaan toimintoja, ja antureiden ja GPS:n kaltaisille toiminnoille. Mukana on yhä esimerkiksi korkeus- ja ilmanpainemittarit.

Kellon näyttö on aiemmasta Casiosta tuttuun tapaan kaksitoiminen – akunkestoa parantaa kellonajan esitys harmaasävynäytöllä ja vaihto värinäyttöön vasta älykellotoimintojen osalta.

Casio WSD-F20 on tulossa myyntiin 21. huhtikuuta alkaen kahtena värivaihtoehtona – oranssina ja täysin mustana.