Bowers & Wilkins julkisti 429 euron Px7 S2e -kuulokkeet

Bowers & Wilkins on täydentänyt valikoimaansa 429 euron kuulokkeilla.

Uusi Px7 S2e on sankamallinen vaihtoehto.

Bowers & Wilkinsin uudet Px7 S2e -kuulokkeet ovat päivitetty versio Px7 S2:stä, ja mukana on sekä erinomaiseksi kehuttu äänenlaatu että tehokkaaksi kuvailtu aktiivinen melunvaimennus. Edeltäjästä tuttuja ominaisuuksia ovat myös pikalataus sekä tuki laadukkaille aptX-äänikoodekeille.

Bowers & Wilkins Px7 S2e -kuulokkeet useissa eri väreissä.
Bowers & Wilkins Px7 S2e -kuulokkeet useissa eri väreissä.

Uutta Px7 S2e:ssä on esimerkiksi erillinen DSP-piiri, jonka ansiosta äänen puhtautta on valmistajan mukaan saatu parannettua sekä ”tilan tuntua” kohennettua.

Kuulokkeissa on tuki 24-bittiselle äänentoistolle sekä kookkaat 40 millimetrin kaiutinelementit. Pelkkien kuuntelukokemusten ohella Px7 S2e soveltuu Bowers & Wilkinsin mukaan myös puheluihin, vaikka ympäristössä olisikin hälyisää.

Kuulokkeet painavat 307 grammaa, ja älypuhelimeen ne yhdistetään Bluetooth 5.2 -yhteydellä. Lataaminen hoituu USB-C-liitännällä, ja äänikoodekkeja on käytössä useita (aptX Adaptive, aptX HD, aptX, AAC ja SBC).

Bowers & Wilkinsin Px7 S2e -kuulokkeet julkaistaan mustana, sinisenä, harmaana ja vihreänä. Kuulokkeiden suositushinta on 429 euroa, ja myynti on jo käynnistynyt Bowers & Wilkinsin verkkokaupassa.