Bowers & Wilkins esitteli 699 euron Px8-kuulokkeet aktiivisella melunvaimennuksella

Bowers & Wilkins on esitellyt uudet huippuluokan sankakuulokkeet uudistetulla tekniikalla.

Px8-kuulokkeissa on päivitetyt kaiutinelementit ja materiaalit.

Bowers & Wilkinsin Px8-kuulokkeet edustavat valmistajan kehittyneintä sarjaa. Kuulokkeissa on kokonaan uusitut 40 millimetrin Carbon Cone -kaiutinelementit, joiden valmistaja itse lupailee tarjoavan parasta ääntä toistaiseksi.

Myös 24-bittiseen äänentoistoon kykenevien kuulokkeiden vaste ja häviö ovat pieniä, ja myös kaiutinelementtien uusi asettelu kuulokeosissa parantaa Bowers & Wilkinsin mukaan äänentoistoa.

Px8 tukee Qualcommin aptXTM Adaptive -äänentoistoa, ja 24 bitin äänentoisto on saatavilla monissa sitä tukevissa musiikkipalveluissa, kuten Deezerissä ja Tidalissa, joiden käyttö on mahdollista myös suoraan Bowers & Wilkinsin osin uudistetulla tukisovelluksella.

Mustan ohella kuulokkeet julkaistaan vaaleanruskeina.

Kuulokkeiden sanka on valmistettu alumiinista, ja korviin mukautuvia pehmikkeitä päällystää aito Nappa-nahka. Kuulokkeita voi käyttää joko langallisesti tai langattomasti, ja äänikaapeli sisältyy myyntipakkaukseen.

Kuulokkeissa on myös aktiivinen melunpoisto, jota käyttäjät voivat mukauttaa eri tilanteisiin. Yhteensä kuulokkeissa on kuusi mikrofonia, joilla esimerkiksi melunpoisto toteutetaan.

Käyttöajaksi mainitaan 30 tuntia, joskaan melunpoiston vaikutusta kuunteluaikaan ei erikseen mainita. Varttitunnin latauksen luvataan kuitenkin riittävän seitsemän tunnin musiikkitoistoon.

Bowers & Wilkinsin Px8-kuulokkeet ovat nyt saatavilla Bowers & Wilkinsin verkkokaupasta. Suositushinta on 699 euroa, ja värivaihtoehtoja on kaksi, musta ja vaaleanruskea.