Bose toi myyntiin erikoiset uudet täyslangattomat Ultra Open Earbuds -kuulokkeet

Bose on tuonut myyntiin uudet Ultra Open Earbuds -kuulokkeensa.

Täyslangattomat nappikuulokkeet poikkeavat massasta muotoiluineen.

Bosen uudet Ultra Open Earbuds -kuulokkeet ovat nimensä mukaisesti avoimet, täyslangattomat nappikuulokkeet sirolla latausrasialla. Kuulokkeet jättävät korvakäytävän osin vapaaksi kiinnittyen korvanlehteen klipsumaisella ratkaisulla, ja muotoilu onkin selvästi erilainen kuin useimmilla saman tuoteryhmän edustajilla.

Ultra Open Earbudsin muotoilu erottuu massasta.

Ultra Open Earbudseissa ei ole aktiivista melunpoistoa tai erillistä läpikuuluvuustilaa, sillä avoimen rakenteen vuoksi ympäristön äänet ovat kuultavissa joka tapauksessa. Käytössä on myös niin kutsuttu OpenAudio-teknologia, joka suuntaa äänen suoraan korvakäytävään tavalla, jonka tulisi sekä parantaa kuuntelukokemusta että antaa ympärillä olevien nauttia rauhallisuudesta.

Kuulokkeet ovat roisketiiviit IPX4-luokituksen mukaisesti.

Bosen mukaan yksi lataus tarjoaa 4,5 tai 7,5 tuntia kuunteluaikaa riippuen siitä, onko niin kutsuttu mukaansatempaavan äänen tila käytössä. Latauskotelon kanssa käyttöaikaa on saatavilla jopa 19,5 tuntia lisää.

Mukaansatempaava ääni parantaa Bosen mukaan kuuntelukokemusta sekä äänenlaatua kuulokkeita käytettäessä. Toistoa voi hallita hipaisueleillä, ja Auto Volume -toiminto pitää äänenvoimakkuuden sopivana ympäristön melutason perusteella.

Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Ultra Open Earbuds -kuulokkeet ovat roisketiiviit IPX4-luokituksen mukaisesti, ja älypuhelimeen sekä muihin laitteisiin ne paritetaan Bluetooth 5.3 -yhteydellä. Kantamaksi Bose mainitsee 10 metriä.

Kuulokkeiden äänentoistoa ja muita ominaisuuksia voi hallinnoida muun muassa säädettävän taajuuskorjaimen sisältävällä Bose Music -sovelluksella.

Ultra Open Earbuds -kuulokkeet ovat nyt saatavilla Bosen verkkokaupassa mustana ja valkoisena. Suositushinta on 349,95 euroa.

Mielenkiintoista kyllä, Bose esitteli jo aiemmin samaiset Ultra Open Earbuds -kuulokkeet yhteistyössä Kith-muotibrändin kanssa. Bosen sijaan tuolloin julkistettuja kuulokkeita koristi Kithin logo.