Bose julkisti uuden version vastamelukuulokkeistaan: 349,95 euron QuietComfort 45

Bose on vastikään esitellyt uuden version suosituista kuulokkeistaan.

QuietComfort 45 -vastamelukuulokkeet maksavat 329,95 euroa.

Boselta on jo hyvän aikaa odoteltu manttelinperijää vuonna 2016 esitellyille QuietComfort 35 -kuulokkeille. Seuraaja QuietComfort 45 vilahti vuotokuvissa jo aiemmin, ja nyt kuulokkeet on virallisesti esitelty.

Kuulokkeet saa myös mustana.

Ulkoisesti QuietComfort 45:n muotoilu on sankoineen ja keinonahkapäällysteineen tuttu aiemmista kuulokkeista. MicroUSB-liitäntä on kuitenkin vaihtunut USB-C:hen ja käyttöaika samalla pidentynyt 20 tunnista 24 tuntiin.

Tyhjä akku täyttyy kahdessa ja puolessa tunnissa, Bose lupaa.

Mikrofoneja QuietComfort 45 -kuulokkeissa on neljä, ja kuulokkeet voi samanaikaisesti parittaa kahteen laitteeseen. Varsinaista vesitiiviysluokitusta kuulokkeilla ei ole, mutta niiden luvataan sietävän silti roiskeita.

Kuljetuskotelo sisältyy myyntipakkaukseen.

Kuulokkeissa on paranneltu Quiet Mode -taustamelutoiminto sekä Aware Mode, joka päästää ympäristön ääniä läpi turvallisuuden parantamiseksi.

Bosen QuietComfort 45 -kuulokkeet ovat tilattavissa muun muassa Bosen verkkokaupasta mustana ja valkoisena. Suositushinta on 349,95 euroa, ja myyntipakkaus sisältää myös kuljetuskotelon. Kuulokkeet ovat saatavilla 30. syyskuuta alkaen.

Päivitetty kello 22.20: Muutettu artikkelissa mainittu hinta alun perin mainitusta, aiemmin Bosen Suomen sivuilla listatusta 329,95 eurosta päivitettyyn 349,95 euroon.