Bose julkisti kahdet uudet täyslangattomat kuulokkeet - QuietComfort Earbuds ja Sport Earbuds

Äänentoistolaitteistaan tunnettu Bose on julkistanut kahdet täyslangattomat uutuuskuulokkeet. QuietComfort Earbuds -kuulokkeet maksavat 289,95 euroa, urheilulliset Sport Earbudsit puolestaan 209,95 euroa.

Bosen QuietComfort Earbudsit tarjoavat peräti 11 erivahvuista taustahälyn vaimennustasoa, mikä on täyslangattomissa nappikuulokkeista vaikuttava lupaus. Bosen mukaan kuulokkeet tuovatkin sankakuulokkeista tutun äänenlaadun ja taustamelutoiminnon nappikuulokkeisiin uusien, eritoten QuietComfort Earbudseja varten kehitettyjen algoritmien ansiosta.

Latauskotelo latautuu myös langattomasti.

Yhdellä latauksella ovaalimaiset QuietComfort Earbudsit tarjoavat noin kuuden tunnin käyttöajan, ja langattomastikin latautuvalla latauskotelolla saa 12 tuntia lisäaikaa. Jo varttitunnin lataus tarjoaa parisen tuntia kuunteluaikaa, Bose lupailee.

Kumpienkin kuulokkeiden äänentoistoa voi mukauttaa Bose Music -sovelluksella.

Kuulokkeet tukevat monipuolisesti erilaisia kosketuskomentoja ja ovat vesi- ja pölytiiviit IPX4-luokituksen mukaisesti.

QuietComfort Earbudsit liitetään älypuhelimeen Bluetooth 5.1 -yhteydellä, ja äänentoisto on mukautettavissa omaa makua vastaavaksi Bose Music -sovelluksen avulla.

QuietComfort Earbudsit julkaistaan 5. lokakuuta 289,95 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkea, ja ennakkotilaaminen on mahdollista Bosen verkkokaupassa.

Bose Sport Earbuds -nappikuulokkeet.

Sport Earbudsit puolestaan on suunniteltu puhtaalta pöydältä, ja nimensä mukaisesti ne ovat täydellinen valinta urheilevalle, Bose vakuuttaa. Kuulokkeet on muotoiltu siten, että ne pysyvät korvassa mahdollisimman hyvin kovankin treenin alusta loppuun, ja tasokas äänenlaatu motivoi valmistajan mukaan lähtemään liikkeelle.

Niin ikään IPX4-suojatut kuulokkeet tarjoavat yhdellä latauksella viitisen tuntia käyttöaikaa langallisesti USB-C-liitännällä latautuvan kotelon pidentäessä kuunteluaikaa 10 tunnilla.

Sport Earbudsit tukevat Bluetooth 5.1 -yhteyksiä ja kosketuskomentoja. Ne julkaistaan 5. lokakuuta 209,95 euron suositushintaan, ja värivaihtoehtoja on kolme: musta, turkoosi ja limenvihrein yksityiskohdin koristeltu valkea. Myös Sport Earbudsit ovat ennakkotilattavissa Bosen verkkokaupassa.