Apple Music laajenee karaoketoiminnolla - Apple Music Sing julkaistaan myöhemmin joulukuussa

Apple on julkistanut uuden laajennuksen Apple Music -musiikkipalveluunsa.

Apple Music Sing tuo osaksi palvelua karaokemaisen käyttökokemuksen.

Uusi toiminto mahdollistaa vokaaliosuuksien halutun tasoisen hiljentämisen Apple Musicin kappaleista ja laulamisen kappaleiden mukana reaaliaikaisesti esitettävien lyriikoiden avulla.

Applen mukaan Apple Musicissa on tarjolla kaikkiaan kymmeniä miljoonia laulettavia kappaleita.

Apple Music Sing tulee saataville myöhemmin joulukuun aikana Apple Music -tilaajille maailmanlaajuisesti iPhonella, iPadilla ja uudella Apple TV 4K:lla.

”Apple Musicin lyriikkakokemus on jatkuvasti yksi palvelumme suosituimmista ominaisuuksista”, kommentoi Apple Musicista ja Beatsista vastaava johtaja Oliver Schusser. ”Tiedämme jo, että käyttäjämme ympäri maailmaa rakastavat seurata suosikkikappaleitaan, joten halusimme kehittää tätä tarjontaa entisestään, jotta voimme osallistua musiikin pariin laulamisen kautta. Se on todella hauskaa, asiakkaamme tulevat rakastamaan sitä.”

Apple Music Sing mahdollistaa kappaleista vokaaliosuuksien eli laulun hiljentämisen halutulla tasolla, joten oman laulun tueksi voi mukaan jättää hieman myös alkuperäistä tallennetta. Lisäksi tarjolla on reaaliaikaiset, animoidut lyriikat, sekä myös duettonäkymä, joka mahdollistaa useille laulajille näiden osuuksien lyriikoista esittämisen näytön eri puolilla.

Apple Music Singin julkaisun yhteydessä Apple Musicissa tullaan julkaisemaan 50 soittolistaa, joilla on laulamiseen sopivia kappaleita.

Apple Music tarjoaa reaaliaikaiset lyriikat ja säädettävän vokaalien voimakkuuden.
Apple Music tarjoaa reaaliaikaiset lyriikat ja säädettävän vokaalien voimakkuuden.