Guess julkisti uuden Android-älykellon

Sveitsin Baselissa vietetään kello- ja korualan suuria kansainvälisiä Baselworld-messuja 23.–30. maaliskuuta, mikä tarkoittaa, että lähipäivinä luvassa on jälleen myös liuta uusia älykelloja. Yksi huomion arvoinen uusi tulija älykellomarkkinoille on tunnettu muotibrändi Guess, joka messuilla aikoo esitellä uusia Guess Connect -älykelloja.

Tarkalleen ottaen Guess ei ole täysin uusi nimi älykellopiireissä, sillä jo aiemmin on tarjolla ollut samalla Guess Connect -nimellä liikkuneita kelloja. Nuo aiemmat mallit olivat kuitenkin lähinnä älyominaisuuksia sisältäneitä ”hybridikelloja”, mutta nyt esittelyvuorossa olevat Connect-kellot ovat puhtaasti älykelloja ja pohjautuvat Googlen Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmään.

Paljoa ei uuden Guess Connectin yksityiskohdista vielä ole tiedossa, mutta kelloja tulee tarjolla 44 millimetrin ja 41 millimetrin versioina, ja ne käyttävät Qualcommin Snadragon Wear 2100 -järjestelmäpiiriä. Kellojen hinnoista ei myöskään ole vielä tietoa, ja kellot saapuvatkin myyntiin vasta loppuvuodesta 2017. Erilaisia väri-, materiaali- ja koristeluvaihtoehtoja kelloille on luvassa runsain mitoin, sillä erilaisia yhdistelmiä tulee tarjolle yli sata.