Mielenkiintoinen uutuus: Acerin uusi 360 asteen kamera on myös Android-puhelin

Acer on New Yorkissa tällä viikolla järjestämässään tilaisuudessa esitellyt koko liudan uusia tuotteita, mukana myös Holo 360, erikoinen 360 asteen kamera. Mikä kameran tekee erityiseksi, ovat sisäänrakennetut LTE- ja Wi-Fi-yhteydet, Android-pohjainen käyttöjärjestelmä sekä mahdollisuus käyttää älypuhelinsovelluksia. Kyseessä on paitsi kamera, myös älypuhelin.

Mitään kovin tarkkoja tietoja Acer ei Holo 360 -kamerasta vielä paljastanut, mutta kyseessä on kosketusnäytöllä varustettu Android-pohjainen kamera, joka toimii myös puhelimena. Käyttäjä voi kuvata, editoida ja jakaa 360 asteen kuvia ja videoita suoraan kamerasta, ilman tietokonetta tai erillistä älypuhelinta. Myös muita Android-sovelluksia voi laitteessa käyttää.

Holo 360 -kameran tekniset tiedot, saatavuus tai hinta ovat vielä pimennossa, mutta kamera liittyy osittain Acerin tuleviin virtuaalitodellisuuslaseihin. 3D ja lisätty todellisuus ovat vahvassa nosteessa Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmässä, ja Acer on yksi valmistajista, joka on tuomassa markkinoille kohtuuhintaisia VR-laseja. Myös Holo 360:llä kuvattua materiaalia voidaan katsella Acerin tulevilla laseilla.