Uusi verkkokauppa Teknavi.com

IPhone 6 julkistetaan tänään - Teknavi seuraa

Teknavi seuraa tänä iltana Suomen aikaa käynnistyvää Applen tilaisuutta, jossa julkistetaan iPhone 6 ja todennäköisesti myös älykello iWatch. Näin ollen markkinat saavat odotetun seuraajan iPhone 5S:lle (kuvassa).

Ennakkotietojen mukaan Apple esittelee kaksi iPhonea, joista toinen olisi 5,5-tuumaisella näytöllä ja toisen mallin näytön koko olisi 4,7 tuumaa. Odotettavissa on, että isommalla näytöllä varustettu malli tulisi kauppoihin vasta ensi vuoden puolella. Lisäksi huhutaan, että kestävää safiirilasia käytettäisiin vain isompinäyttöisessä versiossa.

Puhelimissa olisi nykyistä suurempi akku, mikä saattaa tarkoittaa parantunutta akun kestoa. Prosessori on suurella todennäköisyydellä selvästi nopeampi ja lisäksi puhelimesta löytyisi nfc-siru mobiilimaksamista varten. Apple on todennäköisesti parantanut kameraa kasvattamalla sitä. On mahdollista, että kameran objektiivi tulisi aikaisempaa enemmän ulos laitteen kuoresta.

IWatchin salaisuuden verho aukenee suurella todennäköisyydellä tänään. Kellossa huhutaan olevan taipuisa oled-näyttö ja nfc-siru maksamista varten.

On mahdollista, että Apple esittelee tänään myös uusia iPodeja. Sen sijaan iPadien julkistaminen on epätodennäköistä, koska niitä ei ole koskaan esitelty yhdessä iPhone-lanseerauksen kanssa.