Huhu: Samsung Galaxy S8:n julkistusta viivästytetään

Samsung-johtajat aikovat viivästyttää Galaxy S8:n julkistusta eikä sitä nähdä vielä Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopulla, raportoi Wall Street Journal.

Viime vuosina Samsungin uusi Galaxy S -sarjan huippupuhelin on julkistettu Mobile World Congressin aattona. Näin odotettiin tähän asti tapahtuvan myös ensi vuonna Galaxy S8:n osalta.

Yhden Wall Street Journalin lähteen mukaan Galaxy S8 voisi tulla vasta huhtikuussa.

Lisäksi WSJ:n lähteet ovat kertoneet myös ainakin tämän hetken prototyypeissä Galaxy S8:sta olevan oma painikkeensa sen uudelle tekoälytoiminnolle, joka perustuu Samsungin hiljattain ostaman Viv Labsin kehitystyöhön. Juuri hiljattain Samsung itse vahvisti jälleen Galaxy S8:sta löytyvän uuden tekoälyä hyödyntävän avustajan.

Lisäksi Samsung-johtajat ovat kertoneet analyytikkopuhelussa Galaxy S8:ssa tulevan olemaan myös uusi design sekä parempi kamera. Huhuissa Galaxy S8:aan odotetaan etupuolen täyttävää näyttöä, johon myös sormenjälkitunnistin olisi integroitu. Näytön osalta on ollut puhetta myös jopa 4K-tarkkuudesta, mutta tuorein huhukierros heitti kylmää vettä näille odotuksille.

Galaxy S8:aa odotetaan kahdessa eri koossa, molemmat varustettuna sivuille kaartuvalla näytöllä – huhujen mukaan jopa kaikille neljälle sivulle. Ainakin suurempaan Galaxy S8 -malliversioon on huhuttu myös kaksoiskameraa.