Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Viime hetken kuvavuoto: tällainen paketti on tarjolla huomenna OnePlus 8 -puhelinten pop-up-myynnissä

OnePlus tulee pitkän vuoto- ja paljastuskierteen päätteeksi julkistamaan viimein huomenna 14. huhtikuuta uudet OnePlus 8 -sarjan älypuhelimensa OnePlus 8:n ja OnePlus 8 Pron.

Voit lukea lisää OnePlus 8:sta ja OnePlus 8 Prosta aiemmasta jutustamme, jossa on myös puhelimista vuotaneet viralliset tuotekuvat.

Julkistustilaisuus alkaa tiistaina 14. huhtikuuta kello 18 Suomen aikaa ja OnePlus aloittaa samantien kello 19 pop-up-myyntitapahtuman, tällä kertaa koronavirustilanteesta johtuen vain verkossa, omassa verkkokaupassaan sekä Suomessa myös Telian verkkokaupassa.

Vielä ennen julkistuksia muiden vuotojen jatkoksi myös OnePlus 8 Pron pop-up-myyntipakkauksen sisältö on paljastunut nimimerkillä evleaks tunnetun vuotaja Evan Blassin julkaisemassa kuvassa.

Pop-up-myyntipakkaus sisältää itse OnePlus 8 Pro -puhelimen lisäksi läpinäkyvän suojakuoren Never Settle -tekstillä, hiilikuitukuvioidun Karbon Bumper Case -suojakuoren, syaanivärisen Sandstone Bumper Case -suojakuoren sekä uudet, myös huomenna julkistettavat OnePlus Bullets Wireless Z -Bluetooth-kuulokkeet.

Pop-up-myyntipakkauksia tulee olemaan saatavilla vain rajoitettu määrä, ja huhujen mukaan pop-up-myynnin jälkeen OnePlus 8 -sarjan varsinainen myynti on alkamassa ensi viikolla.

Uusien puhelinten ja kuulokkeiden lisäksi OnePlus tulee julkistamaan huomenna myös OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger -lataustelineen OnePlus 8 Pron langattomaan lataamiseen.