Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi vuotokuva: OnePlus 5T julkistetaan 16. marraskuuta

Paljastukset tulevasta OnePlus 5T:stä jatkuvat.

GizChina-sivusto on nyt julkaissut nähtävästi Amazon-verkkokaupan materiaaleista peräisin olevan todennäköisesti aidon vuotokuvan. Kuva vahvistaa monta asiaa: OnePlus 5T -mallinimen, suuremman näytön 18:9-kuvasuhteella sekä täysin uutena tietona myös julkistusajankohdan 16. marraskuuta. Myyntiintuloajankohta kuvasta on kuitenkin piilotettu. OnePlus 5:n tavoin myös OnePlus 5T lienee tulossa Intiassa yksinoikeudella myyntiin Amazonin kautta.

OnePlus 5T:n design takaa näyttäisi muistuttavan vahvasti OnePlus 5:tä muun muassa kaksoiskameran osalta. Koska näyttö kasvaa 16:9-kuvasuhteesta 18:9-kuvasuhteeseen, on sormenjälkilukija siirretty edestä taakse. Kuva paljastaa sen olevan myös OnePlus 5T:ssä ovaalimaisen muotoinen. Tämä puolestaan vahvistaa OnePlus 5T:n jakavan designinsa ja rakenteensa pääpiirteet Oppo R11s -puhelimen kanssa samalla tavalla kuin OnePlus 5 ja Oppo R11 olivat myös samoilla linjoilla. Oppo R11s:stä on nähty jo enemmän kuvia.

OnePlus 5T:n tekniikkaan odotetaan lukeutuvan noin 6 tuuman AMOLED-näytön 2160×1080 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin sekä takana kaksoiskameran, jonka yksityiskohdista ei ole vielä aivan täyttä varmuutta. GizChinan mukaan kaksoiskamera olisi ennallaan sisältäen 16 megapikselin pääkameran f/1,7-aukolla ja 20 megapikselin toisen kameran. Etukameran tarkkuus sen sijaan olisi kasvamassa 16 megapikselistä 20 megapikseliin, ja yksi uusi ominaisuus OnePlus 5T:ssä olisi kasvontunnistus.

OnePlus 5T:tä odotetaan markkinoille kahtena versiona, jotka eroavat RAM-muistin (6 tai 8 gigatavua) sekä tallennusmuistin (64 tai 128 gigatavua) määrältään.

Oppo R11s.
Oppo R11s.