Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tulevan LG V5:n ulkonäkö paljastui – V-sarja ei olekaan vain huippupuhelimille

LG on aiemmin julkaissut jo varsin juhlavilla ominaisuuksilla varustetut V10- ja V20-puhelimet, joten mieleen saattaisi juolahtaa, että tuleva V5-mallikin saattaisi tarjota jotain poikkeuksellisen erinomaista. Ilmeisesti tuo vielä julkaisematon malli suuntaa kuitenkin vahvasti keskiluokkaan ilman isompia yllätyksiä.

Tiettävästi LG V5 -nimellä tulossa olevan puhelimen ulkonäkö ja muutamia yksityiskohtia on paljastunut @OnLeaksin eli Steve Hemmerstofferin julkaisemissa mallinnuksissa.

Kuvien perusteella LG:ltä on tulossa rauhallisesti muotoiltu, pyöreälinjainen puhelin, jonka takaosa on mielenkiintoisesti kiilamainen ja reunoille kaareutuva. Kuorien materiaaliksi mainitaan muovi.

Laitteenvarustukseen kuuluvat ainakin takakuoreen sijoitettu sormenjälkitunnistin sekä hieman yllättäen vielä micro-USB-liitäntä. Monet valmistajat ovat jo kovaa vauhtia siirtymässä uudempaan USB-C-liitäntään, mutta LG:n keskisarjalainen näyttäisi vielä pitävän kiinni vanhemmasta liitinmallista.

LG V5:n mitoiksi kerrotaan148,65 x 75,3 x 7,5—8 millimetriä ja näytön läpimitaksi 5,3 tuumaa.

Paljoakaan laitteesta ei vielä tiedetä, mutta Hemmerstofferin mallikuvien perusteella voinee ainakin päätellä, ettei laitteen virallinen julkaisu ole enää kovin kaukana. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, laajentaako LG V-sarjaansa keskiluokkaan, vai onko ”V5” mahdollisesti vain työnimi tälle tulevalle puhelimelle.