Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tuleva Moto M -puhelin paljastui – mojova akku ja metallikuori

Lenovo valmistelee uuden keskihintaisen Moto-puhelimen julkaisua, ja tulevan laitteen ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet ovat selvinneet lukuisten vuotojen myötä.

Tuleva malli kantaa nimeä Moto M ja on ikään kuin hienostuneempi versio Moto G4:stä. Kuvan perusteella laite on rauhallisesti muotoiltu ja metallikuorinen. Hallitseva piirre on 5,5-tuumainen näyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä.

Moto M:n takakuoresta löytyy sormenjälkitunnistin sekä tiettävästi 16 megapikselin kamera, joka on mahdollisesti sama kuin Moto G4 Plussassa käytetty. Etukameran tarkkuus on tiettävästi viisi tai kahdeksan megapikseliä.

Sisäkaluista maininnan arvoisia ovat 14 nanometrin teknologiaa käyttävä Snapdragon 625 -suoritin, 32 gigatavun tallennusmuisti sekä versiosta riippuen kolmen tai neljän gigatavun RAM-muisti. Akun kapasiteetti on peräti 5100 milliampeerituntia, mikä yhdessä 625-suorittimen kanssa enteilee varsin hyvää akkukestoa.

Käyttöjärjestelmänä vuodon mukaan on Android Marshmallow, mutta Motorola on yleensä ollut ahkera päivittäjä, joten Nougat-päivitys laitteen julkaisun jälkeen näyttää hyvin todennäköiseltä. Moto M:n virallisen esittelyn odotetaan tapahtuvan joulukuussa.