Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Onko tässä ensimmäinen vuotokuva Samsung Galaxy S8:sta?

Samsung Galaxy S8 on mahdollisesti paljastunut ensimmäisessä vuotokuvassa, joka on peräisin Kiinasta.

Paikallisessa Weibo-yhteisöpalvelussa julkaistussa kuvassa nähdään väitetty Samsung-puhelin sivuille kaartuvalla näytöllä ja ilman kotinäppäintä– aivan kuten Galaxy S8:n osalta on huhuttu. Kuvasta ovat jo kertoneet myös /Leaks ja GSMArena.

Kuvaan tulee kuitenkin suhtautua toistaiseksi suurella varauksella: kyse voi hyvinkin olla taitavasta kuvanmuokkauksesta, mutta ainakin kuva noudattelee Galaxy S8:sta kuultuja huhuja. Erikoista on, ettei näytöllä nähdä lainkaan Android-toimintopainikkeita. Tähänkin voi kuitenkin olla useita selityksiä – vaikka Samsungin on huhuttu luopuvan kotinäppäimen ohella myös muista erillisistä Android-toimintopainikkeista.

Aluksi Galaxy S8:aan huhuttiin sormenjälkitunnistinta näytön osaksi – mahdollisesti vain sillä perusteella, että fyysinen kotinäppäin on katoamassa. Sittemmin huhuissa esiin on noussut mahdollisuus taakse sijoitetusta sormenjälkitunnistimesta, mikä poikkeaisi aiemmista Samsungeista.

Molempiin uusiin Galaxy S8 -malleihin odotetaan sivuille kaartuvaa näyttöä. Samsung on vahvistanut puhelimen designin uudistuvan, mutta huhupuheita enemmän ei aiemmin ole nähty tai kuultu.