Tältä uuden huippu-iPhonen pitäisi näyttää - näyttö nuolee reunoja

Applelta odotetaan syksyn tullen kolmea uutta iPhonea. Nykyiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus saavat seuraajakseen iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan uudistuneella tekniikalla, mutta ylivoimaisesti kiinnostavin tulevista uutuuksista on uusi OLED-näyttöinen huippu-iPhone. Se saattaa saada nimekseen iPhone Edition, iPhone 8 tai iPhone X tai jotakin muiuta.

Myös tästä uudesta huippu-iPhonesta on pikku hiljaa lukuisten vuotojen ja huhujen perusteella muodostunut varsin kattava kokonaiskäsitys. Nyt iDrop News -sivusto on kuullut lähteeltään tulevan iPhonen tarkoista mitoista ja luonut tällä perusteella alta löytyvät kuvat.

Uutuuden mittojen pitäisi olla 143,59 x 70,94 x 7,57 millimetriä, eli se olisi joka suuntaan hieman nykyisen iPhone 7:n 138,3 x 67,1 x 7,1 millimetriä mittoja kookkaampi.

Uusi iPhone saisi 5,8 tuuman OLED-näytön, jonka odotetaan kattavan käytännössä koko laitteen etupuolen jättäen kapean reunuksen jokaiselle reunalle. iDrop Newsin kuvissa näytön yläreunasta on ”leikattu” osa etukameroille sekä 3D-antureille. Osa huhuista on väittänyt näiden olevan integroitu myös osaksi näyttöä niin, että ne toimisivat sen läpi. Sormenjälkitunnistimen odotetaan myös olevan osa näyttöä, mikäli Apple onnistuu suunnitelmiensa toteuttamisessa.

Takana uudessa iPhonessa kaksoiskamera on järjestelty pystysuuntaan. Lisäksi uusi iPhone on huhujen mukaan saamassa myös langattoman latauksen tuen.

iPhone 7 vs. uusi iPhone vs. iPhone 7 Plus:

Samsung Galaxy S8 vs. uusi iPhone vs. Galaxy S8+: