Tältä näyttää tuleva ”peilimusta” Galaxy S7

Korealainen The Investor kertoi hiljattain, että Samsung olisi aikeissa julkaista uuden, kiiltävän mustan version Galaxy S7 -puhelimista. Nyt tuo uusi väritys esiintyy ensimmäisissä vuotokuvissa, jotka on sosiaaliseen mediaan jakanut Samsungin Kiinassa työskentelevä toimihenkilö.

SamMobilen uudelleenjulkaisemat kuvat antavat jo kohtuullisen hyvän käsityksen laitteen ulkonäöstä. Galaxy S7 -mallit ovat jo aiemmin olleet saatavilla hieman sävytetyllä Black Onyx -värityksellä, mutta tämä uusi kiiltävän musta versio on vielä hieman tummempi.

Selvää lienee, että Samsung on inspiraationsa saanut Applelta, jonka uudet iPhone 7 -mallit Jet Black -värityksellä ei peilimustina ovat olleet kovin suosittuja. Lisäksi Samsung julkaisi hiljattain Galaxy S7 edgestä uuden Blue Coral -version, joka on tiettävästi myynyt varsin hyvin yhtiön kotimaassa Koreassa. Niinpä uuden mustan version toivotaan piristävän S7-mallien myyntiä vielä lisää, kun Note7-akkufiasko teki merkittävän loven Samsungin mobiililaitemyyntiin.

Eräiden raporttien mukaan kiiltävän musta S7 saattaisi ilmestyä markkinoille joulukuun aikana, mutta epäselvää on, mille alueille uusi värivaihtoehto suuntaa.