Tältä näyttää tuleva OnePlus Watch 2 -älykello - vuotaja paljasti mallinnoskuvat

OnePlussalta on huhuissa odotettu uutta älykelloa vuoden 2024 aikana.

Nyt OnePlus Watch 2:n design on paljastunut mallinnoskuvissa.

Oheiset mallinnoskuvat OnePlus Watch 2:sta paljasti vuotaja Steve Hemmerstoffer eli OnLeaks yhteistyössä MySmartPrice-sivuston kanssa. Mallinnoskuvien kerrotaan perustuvan valokuviin kellon testivaiheen prototyypistä.

OnePlus toi ensimmäisen älykellonsa markkinoille vuonna 2021. Alkuperäinen OnePlus Watch tuotiin markkinoille hieman keskeneräisenä ohjelmistonsa puolesta, mikä vaikutti todennäköisesti myös sen suosioon kellon keräämien arvioiden oltua päävoittoisesti negatiivisia.

Myös OnePlus Watch 2:ssa tulee olemaan pyöreä näyttö. Muotoilussa huomionarvoinen yksityiskohta on kellon kehyksen oikean sivun uloke, jonka ylä- ja alaosassa sijaitsevat kellon kaksi fyysistä painiketta.

Mallinnoskuvien lisäksi OnLeaks on samalla vahvistanut OnePlus Watch 2:n AMOLED-näytön kooksi älykelloissa tyypilliset 1,43 tuumaa. Alkuperäisen OnePlus Watchin näytön koko on 1,39 tuumaa.

Lisäksi teknisenä perustana kellossa kerrotaan olevan Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1.

Kuvien yhteydessä MySmartPrice-sivusto on todennut, että kellon odotetaan säilyttävän yhä OnePlus Watchista tutun suljetun RTOS-käyttöjärjestelmän, mutta järjestelmäpiirivalinta kyllä luo odotuksia mahdollisesta Wear OS -käyttöjärjestelmästä. Sitä on OnePlus Watch 2:een povattu myös aiemmissa paljastuksissa.

Päivitys kello 22.24: Vuotaja Max Jambor on vahvistanut, että OnePlus Watch 2:ssa on Wear OS 4 -käyttöjärjestelmä.

OnePlus Watch 2:n kehyksessä on uloke kellon oikealla sivulla. Kuva: OnLeaks / MySmartPrice.
OnePlus Watch 2:n kehyksessä on uloke kellon oikealla sivulla. Kuva: OnLeaks / MySmartPrice.
OnePlus Watch 2:n mallinnos edestä ja takaa. Kuva: OnLeaks / MySmartPrice.
OnePlus Watch 2:n mallinnos edestä ja takaa. Kuva: OnLeaks / MySmartPrice.

Aiemmat paljastukset ovat kertoneet, että OnePlussan emobrändillä Oppolla on kehitteillä kellosta Kiinan-mallivariantti mallikoodilla OWW231. Sen rinnalla muut versiot olisivat OWWE231 mahdollisesti kansainvälisille markkinoille Oppo-brändin alaisuudessa sekä OPWWE231, joka on todennäköinen uusi OnePlus-brändin älykello.

Aiempien paljastusten mukaan tulevassa OnePlus-älykellossa olisi Qualcommin Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä sen rinnalla vähävirtaisena apupiirinä BES2700. Näytön tarkkuus olisi 466×466 pikseliä. Kansainvälisillä markkinoilla kellossa olisi Wear OS -käyttöjärjestelmä.

Todennäköisiin ominaisuuksiin kuuluvat aina päällä -näyttötila, eSIM eli oma mobiiliverkkoyhteys sekä kattavat aktiivisuuden ja hyvinvoinnin mittaustoiminnot, sisältäen veren happipitoisuuden mittauksen ja EKG-sydänsähkökäyrämittauksen.

Alkuperäinen OnePlus Watch vuodelta 2021.
Alkuperäinen OnePlus Watch vuodelta 2021.