Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tältä näyttää OnePlus 8 Pro – luotettavan vuotajan mallinnoskuvat julki: reikä etukameralle näytössä ja neljä takakameraa

Vaikka OnePlus ehti tuomaan myyntiin uudet OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -älypuhelimensa vasta eilen 17. lokakuuta, ensimmäinen ja samalla laaja paljastus OnePlus 8:sta nähtiin luotettavalta vuotajalta OnLeaksilta jo 3. lokakuuta.

Nyt OnLeaks on jatkanut julkaisemalla yhteistyössä 91mobiles-sivuston kanssa mallinnoskuvat myös uudesta OnePlus 8 Pro -huippumallista.

Materiaalien perusteella ensi vuonna OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro muistuttavat melko paljon toisiaan, sillä aiempi paljastus kertoi myös OnePlus 8:n tulevan sisältämään reunoille kaartuvan näytön. Samoin molempiin tuleviin OnePlus-puhelimiin näyttää olevan tulossa näytön vasempaan yläkulmaan reikänä sijoitettu etukamera, kun OnePlus 7T:ssä etukamera on vielä näytön lovessa ja OnePlus 7T Prossa nousee tarvittaessa esiin puhelimen yläreunasta.

Uutta OnePlus 8 Prossa on neljäs takakamera. Tarkempia tietoja kameraratkaisun tekniikasta ei kuitenkaan vielä ole. Kolme kameraa sijaitsevat kohotetulla kamera-alueella ja neljäs sen rinnalla. Kyse on todennäköisesti 3D ToF -syvyyskamerasta pääkameran, ultralaajakulmakameran ja telekameran jatkoksi.

OnePlus 8 Pron näytön kooksi mainitaan 6,65 tuumaa, kun OnePlus 8:aan odotetaan 6,5 tuuman näyttöä.

OnePlus 8 Pron mitat ovat paljastuksen mukaan 165,3 x 74,4 x 8,8 millimetriä.

OnePlus 8:aan huhuttiin aiemman paljastuksen yhteydessä langatonta latausta, eikä Pro-malli varmasti jää tässä suhteessa heikommaksi.

Alla vielä aiemmat OnePlus 8 -mallinnoskuvat.