Sony-puhelinuutuuksista lisää vuotokuvia ja paljastuksia

Vuodot Sonyn tulevista puhelinuutuuksista jatkuvat, mutta kattavan kokonaiskuvan muodostaminen kaikista tulevista uutuuksista on vielä hankalaa. Joukko uutuuksia tultaneen epäilemättä julkistamaan helmikuun lopulla Mobile World Congressin yhteydessä.

Sonylta odotetaan seuraajia Xperia X -sarjan puhelimille, jotka ensi kerran nähtiin vuosi sitten juuri Mobile World Congressissa.

Huhuissa on aiemmin pyörinyt erityisesti edullisen Xperia XA:n seuraaja. Esillä ovat olleet myös mallikoodit G3112 ja G3221, joista paljastuneiden UA-profiilitietojen perusteella löytyisi MediaTekin MT6757 Helio P20 -järjestelmäpiiri. MediaTekin piirit eivät ole kovn yleisiä Suomessa myytävissä puhelimissa, joskin Sony on niitä jo aiemminkin käyttänyt.

G3112 sisältäisi 1280×720 pikselin ja G3221 1920×1080 pikselin näytön. G3221-mallista on myös paljastunut lisää tietoja AnTuTu-testausohjelmiston kautta. Mukana on ainakin 4 gigatavua RAM- ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Takaa löytyy 23 megapikselin kamera ja edestä 16 megapikselin.

G3221:sta voisi tulla Xperia XA:n seuraaja. Puhelin saattaa esiintyä alla uusissa vuotaneissa kuvissa.

Alla myös jo aiemmin viime aikoina vuotaneita kuvia tulevista Sony-puhelimista.

Sony-puhelin OnLeaksin ja SlashLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Väitetty /Leaksin julkaisema kuva uutta Sony Xperia X:ää esittelevästä materiaalista.

Väitetty /Leaksin julkaisema vuotokuva uuden Sony Xperia XZ:n etupaneelista.