Selfie-kuvaajan unelma? Tähän älypuhelimeen tulossa kaksi etukameraa

Vivon odotetaan esittelevän uusia puhelinmalleja Kiinassa parin viikon kuluttua, ja valmistajan julkaisemien teaser-kuvien perusteella odotettavissa on todellisia selfie-kuvaajan unelmalaitteita.

Vivo julkaisi jo aiemmin kiinalaisella Weibo-sivustolla kuvan, joka vahvisti, että tulevat X9 ja X9 Plus käyttävät etupuolellakaksoiskameroita, kun taas takaa löytyy molemmissa malleissa vain yksi kamera. Nyt uusi kuva paljastaa lisätietoja puhelimien etukameroista. Kahden etukamerakennon tarkkuudet ovat kahdeksan ja peräti 20 megapikseliä. Kuvassa ei paljasteta kameravalmistajaa, mutta huhujen mukaan kamerakennot tulisivat Sonylta.

Jopa ilman kaksoiskamerajärjestelmää pelkkä 20 megapikselin kamera tarkoittaisi, että Vivon tulevat puhelimet käyttävät tähän asti tarkimpia älypuhelimista löytyneitä etukameroita, huomauttaa Vivon kuvista uutisoinut Android Pure.

Muita huhuttuja teknisiä ominaisuuksia tulevalle Vivo X9:lle ovat täysin metallinen kuori, Qualcommin Snapdragon 653 -suoritin, neljä tai kuusi gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennusmuistia. Lisäksi varustukseen kuuluvat USB-C -liitäntä ja fyysinen kotinäppäin.

Vivon odotellaan esittelevän uudet puhelimensa 17. marraskuuta.