Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin tulevan huippuluokan Galaxy Tab S7 -tablettilaitteen design paljastui mallinnoskuvissa

Samsungilta lähikuukausina odotettaviin moniin tuoteuutuuksiin lukeutuvat myös huippuluokan Galaxy Tab S7 -tablettilaitteet.

Aiemmin raportoidusti Galaxy Tab S7 on tulossa kahdessa koossa: Galaxy Tab S7:ssä on noin 11 tuuman ja Galaxy Tab S7+:ssa 12,4 tuuman näyttö.

Nyt Galaxy Tab S7:n design on paljastunut ensi kertaa tutun vuotajan OnLeaksin yhteistyössä Pigtou-sivuston kanssa julkaisemissa mallinnoksissa, jotka perustuvat CAD-suunnittelutiedostoihin.

Galaxy Tab S7:n mitoiksi kerrotaan 253,7 x 165,3 x 6,3 millimetriä, kamera-alueen kohdalta 7,7 millimetriä. Galaxy Tab S7 on siis hieman isompi kuin edeltäjänsä Galaxy Tab S6 (244,5 x 159,5 x 5,7 millimetriä), johon nähden näytön koko on kasvamassa 0,5 tuumalla.

Galaxy Tab S7:n design. Kuva: OnLeaks / Pigtou.
Galaxy Tab S7:n design. Kuva: OnLeaks / Pigtou.

Galaxy Tab S7 vaikuttaa edelleen kyljiltään ja takaa alumiinirakenteiselta, ja muistuttaakin designiltaan melkoisesti Applen kilpailevia iPad Pro -malleja.

Takana Galaxy Tab S7:ssä on kaksi kameraa sekä LED-kuvausvalo. Etupuolelta löytyvä kamera on nyt sijoitettu näytön pidemmälle reunalle niin, että se on näytön yläpuolella pidettäessä laitetta vaaka-asennossa. Näyttöpaneeli on tekniikaltaan todennäköisesti edelleen AMOLED.

Lisäksi Galaxy Tab S7 tukee S Pen -kynää, jolle on ohut säilytyssyvennys laitteen takapinnassa, johon kynä kiinnittyy magneettisesti. Kaiuttimille aukkoja nähdään neljä kappaletta lähellä laitteen kulmia.

Kiinan 3C-viranomaistiedoista on paljastunut, että Galaxy Tab S7:n pitäisi sisältää 7 760 milliampeeritunnin akun. Teknisistä yksityiskohdista, kuten järjestelmäpiiristä, ei ole toistaiseksi kuultu varsinaisia paljastuksia. Galaxy Tab S7 -tabletteja odotetaan kuitenkin markkinoille niin Wi-Fi-versioina kuin myös mobiiliverkkoyhteyden sisältävinä versioina, ja mukana pitäisi tältä osin olla myös tuen 5G:lle.

Värivaihtoehtoja pitäisi aiemman raportin mukaan olla tulossa harmaa, sininen ja ruskea.