Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin tuleva halpa Galaxy A03s -älypuhelin paljastui mallinnoskuvissa - yksi merkittävä parannus edeltäjästä

Galaxy A03s on seuraaja Galaxy A02s:lle.

Samsungin tulevan älypuhelinmalliston aivan edullisinta päätä edustavan Galaxy A03s:n design on vuotanut tutun vuotajan, myös OnLeaks-nimimerkillä tunnetun Steve Hemmerstofferin yhdessä 91mobiles-sivuston kanssa julkaisemissa mallinnoksissa.

Galaxy A03s:stä odotetaan seuraajaa Samsungin marraskuussa 2020 julkistetulle Galaxy A02s:lle, joka on ollut myynnissä myös Suomessa alle 120 euron hinnalla.

Galaxy A03s myös näyttää pitkälti täysin samalta kuin Galaxy A02s, joten design ei sisällä suuria yllätyksiä. Uuden lisäyksen puhelimessa kerrotaan kuitenkin olevan sormenjälkilukija, joka Galaxy A03s:ssä löytyy kyljeltä virtapainikkeesta.

Galaxy A03s:ssä kerrotaan olevan 6,5 tuuman näyttö, 13 megapikselin pääkamera ja kaksi muuta 2 megapikselin takakameraa, 5 megapikselin etukamera sekä myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Puhelimen mitat ovat 166,6 x 75,9 x 9,1 millimetriä.

Toistaiseksi Galaxy A03s:n julkistusajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Samsung Galaxy A03s tulee sisältämään kolme takakameraa ja yhden etukameran näytön yläreunan lovessa. Kuva: Steve Hemmerstoffer / 91mobiles.
Samsung Galaxy A03s tulee sisältämään kolme takakameraa ja yhden etukameran näytön yläreunan lovessa. Kuva: Steve Hemmerstoffer / 91mobiles.