Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Samsungilta kaksi uutta Windows 10 -tabletia tammikuussa

Tammikuussa 2016 päivänvalon näki Samsung Galaxy TabPro S, ohut ja tyylikäs Windows 10 -hybriditabletti. Kun malli täyttää pian vuoden, alkaa aika olla kypsä seuraajalle, ja SamMobilen mukaan sellainen saattaisikin olla tulossa lähiaikoina. Sivuston tietojen mukaan Samsung saattaisi esitellä peräti kaksi uutta Windows 10 -tablettia tammikuussa järjestettävillä CES-messuilla.

SamMobilen mukaan uutuuksista toinen voisi kantaa mallinumeroa SM-W720, ja näin se olisi seuraaja ensimmäiselle TabPro S:lle (SM-W700). Tarkempia tietoja uutuuden ominaisuuksista ei vielä ole, mutta olettaa sopii, että varustukseen kuuluisi edeltäjän tavoin ainakin 12-tuumainen Super AMOLED -näyttö sekä Intel Core -suoritin.

TabPro S:n seuraajan lisäksi SamMobile mainitsee myös toisen mallin, mallinumeroltaan SM-W620. Tuostakaan laitteesta ei vielä ole tarkempia tietoja, mutta kyseessä saattaisi olla pienempi ja hieman heikkotehoisempi versioSM-W720:sta.

CES-messut järjestetään Las Vegasissa 5.—8. tammikuuta, joten jos SamMobilen raportoima huhu pitää paikkansa, nähdään Samsungin uudet tabletit hyvinkin pian.