Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung kertoi jo: Galaxy S8:ssa uusi design, parempi kamera ja tekoälyä

Tämän viikon tulosjulkistuksensa jälkeisessä analyytikkopuhelussa mobiiliyksikön johtoon lukeutuva Lee Kyeong-tae kertoi, että Galaxy S8:ssa tulee olemaan uusi, ”näppärä” (slick) design, parannettu kamera sekä kehittyneempi tekoälypalvelu, kertoo Wall Street Journal.

Samsung osti hiljattain Applen Sirin alkuperäisten kehittäjien uuden paremman virtuaaliavustajan kehittäjän Viv Labsin. Viv-avustajaa on jo aiemmin huhuttu yhdeksi Galaxy S8:n avainuudistukseksi.

Lisäksi Galaxy S8:aan odotetaan kaksoiskameraa sekä koko etupuolen täyttävää näyttöä. Joidenkin huhujen mukaan näyttö voisi jopa kaartua vain laitteen sivureunojen sijaan jokaiselle neljälle reunalle.

Katseet ovat jo kääntyneet Galaxy S8:aan Samsungin vuoden loppupuoliskon huippu-uutuuden Galaxy Note7:n pudottua pois pelistä: ylikuumenemisongelmat, joihin ei ole löydetty syytä, pakottivat Samsungin takaisinkutsumaan Note7:n kahdesti ja päättämään sen tuotannon ja myynnin pysyvästi.

Samsung kertoi analyytikkopuhelussaan myös uudistavansa laadunvaltontaprosessejaan. Myös syyt Galaxy Note7 -räjähdyksiin aiotaan kertoa avoimesti tutkinnan valmistuttua.

Galaxy S8:n tuloon asti Samsung tukeutuu myynnissään Galaxy S7:ään.