Galaxy Tab S3:n mukana uusi varuste - Samsungin uusi huipputabletti julkistetaan kolmen viikon päästä

Samsungin keskisin uutuus sen 26. helmikuuta Mobile World Congressin yhteydessä järjestettävässä julkistustilaisuudessa tulee näillä näkymin olemaan uusi Galaxy Tab S3 -huipputabletti.

Samsungin kutsukuva tilaisuuteen vihjasi myös tablettijulkistukseta.

Tuoreimpien huhujen mukaan Galaxy Tab S3:n mukana tullaan toimittamaan Samsungin S Pen -kynä. Näin kertoo omiin lähteisiinsä perustuen SamMobile-sivusto. Lisäksi myös WinFuture.de-sivuston Roland Quandt on Twitterissä todennut saman.

SamMobilen mukaan tabletissa ei kuitenkaan tulisi olemaan säilytyspaikkaa S Pen -kynälle, mutta myyntipakkauksessa kynä olisi mukana. Quandt puolestaan mainitsee Galaxy Tab S3:n olevan tulossa mustana sekä uutena hopeisena värivaihtoehtona, mutta ei enää valkoisena. Lisäksi uusi tablettimalli olisi tulossa vain yhdessä koossa – ei enää myös kasituumaisena.

Jo aiemmat huhut ovat paljastaneet Galaxy Tab S3:stä paljon teknisiä yksityiskohtia

  • Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio
  • 9,6 tuuman näyttö 2048×1535 pikselillä
  • Sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä
  • Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri (tai Samsungin oma Exynos)
  • 4 gigatavua RAM-muistia
  • 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin kamera
  • USB-C-liitäntä
  • Paksuus vain 5,6 millimetriä
  • Wi-Fi- ja mobiiliverkkoversiot tuttuun tapaan

Tällä viikolla SlashGear julkaisi jo myös väitetyn lehdistökuvan Galaxy Tab S3:sta. Alta löytyvä kuva on kuitenkin helppo tuomita väärennetyksi kuvanmuokkaukseksi. Takaa se voi kertoa aidosti Galaxy Tab S3:n ulkonäöstä, sillä se on tehty aiemmin Yhdysvaltain viestintäviranomaisen FCC:n dokumenteista paljastuneiden tietojen perusteella. Etupuolelta puuttuu kuitenkin Galaxy Tab S3:aan edelleen odotettava kotinäppäin ja muutenkin kuva tabletista edestä näyttää olevan luotu vain samaan tyyliin hiljattain Galaxy S8:stä nähtyjen kuvanmuokkausten tapaan.

Galaxy Tab S3:n ohella Samsung voi julkistaa Barcelonassa myös uuden version Windowsilla varustetusta Galaxy TabPro S:stä. Lisäksi luvassa pitäisi olla myös minuutin mittainen video, jolla vilautetaan vasta 29. maaliskuuta julkistettavaksi odotettua uutta Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelinta.

Ei oikeasti Samsung Galaxy Tab S3. Väitetyn kuvan julkaisi SlashGear.
Ei oikeasti Samsung Galaxy Tab S3. Väitetyn kuvan julkaisi SlashGear.