Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Millainen on Samsungin seuraava huippupuhelin? Galaxy Note8:aan povataan kolmea tärkeää eroa Galaxy S8:sta

Samsung tulee julkistamaan syksyn tullessa uuden Galaxy Note8 -älypuhelimen – tämä tiedetään jo varmasti Samsungin asian jo käytännössä vahvistettua.

Huhuissakin käsitys Galaxy Note8:sta on alkanut jo muotoutua. Puhelimeen odotetaan 6,3 tuuman näyttöä ja kaksoiskameraa. Galaxy S8+:n näytön koon noustua 6,2 tuumaan, ei Galaxy Note -sarja erotu enää erityisen suurella näytöllä. Sen sijaan luonnollisesti Noten erikoisuus, tuki S Pen -kosketuskynälle, on edelleen säilymässä.

Vertailu Galaxy S7 edgeen paljastaa Galaxy Note8:n koon.
Vertailu Galaxy S7 edgeen paljastaa Galaxy Note8:n koon.

Nyt väitetty Galaxy Note 8:n muotoja esittelevä mallikappale on nähty jo postetulla videolla sekä kuvissa. Jos se osoittautuu todenmukaiseksi, tulevat Galaxy Note8:n muodot olemaan esimerkiksi Galaxy S8 -puhelimia kulmikkaammat. Näyttö olisi kuitenkin ulottumassa niiden tavoin kattamaan lähes koko etupuolen.

Taakse Galaxy Note8 on saamassa kaksoiskameran, jota alun perin odoteltiin jo Galaxy S8 -puhelimiin ja on nähty sen prototyyppien osana. Kamera voisi huhujen mukaan tarjota Applen kaksoiskameran tavoin optisen zoomin.

Ainakaan tässä Note8:n mallikappaleessa ei myöskään nähdä paikkaa sormenjälkitunnistimelle takana. Kaksoiskameran ja S Pen -tuen ohella näytön osaksi tuleva sormenjälkitunnistin saattaa olla Note8:n kolmas merkittävä ero Galaxy S8:sta.